Kirjanpito 2021 Tukholma -laivaseminaari 1.-3.9.2021

1.9. klo 12:30 - 3.9. klo 10:30

Vuosittain järjestettävästä Kirjanpito-laivaseminaarista on muodostunut suosittu kohtaamispaikka alan ammattilaisille.
Laivaseminaari keskittyy taloushallinnon ammattilaisten tietojen ja taitojen ylläpitoon ja seminaarin jälkeen hallitset entistä paremmin vaativaa työkenttääsi.

Kauppakamarin laivaseminaarissa saat ratkaisuja kirjapito- ja tilinpäätösongelmiin ja kuulet myös ohjelmistorobotiikasta taloushallinnossa.
Seminaarissa paneudutaan myös arvonlisä- ja yritysverotukseen sekä kevään 2021 yleisimpiin kysymyksiin kirjanpidosta ja verotuksesta.
Kun työtä tehdään etänä eikä muiden kanssa olla yhteydessä kasvotusten, tilanteet voivat olla haasteellisia ja edellyttävät monien asioiden samanaikaista onnistumista. Laivaseminaarissa puhutaan etätyön mukanaan tuomista tilanteista ja hyvin suunnitellusta viestinnästä.

Helsingin seudun kauppakamarin Kirjanpito 2021 Tukholma -laivaseminaari on loistava foorumi päivittää tietosi lainsäädännön uudistuksista ja lähitulevaisuuden kehityssuunnista.

Tervetuloa mukaan laineille!

Kauppakamarin Koulutus