LIVE-verkkokoulutus: KLT-tentin tehovalmennus

14.5. klo 09:00 - 8.9. klo 14:15

Turun kauppakamarin valmennus on suunnattu kaikille, jotka haluavat läpäistä KLT-tentin ja tulla auktorisoiduiksi KLT-asiantuntijoiksi. Tutkintoon kuuluva tenttitilaisuus järjestetään vuosittain lokakuussa. (Tili-instituuttisäätiö vastaa KLT-tutkinnosta.) KLT-tutkintoon ilmoittautuminen päättyy 1.4. Lue lisää tentistä tästä linkistä.

KLT -tentin tehovalmennus on Talenomin ja Turun kauppakamarin yhdessä järjestämä koulutuskokonaisuus.

Valmennus toteutetaan nelipäiväisenä LIVE-verkkovalmennuksena (Microsoft Teamsin välityksellä). Valmennuspäivät tuovat asiaan konkreettisuutta ja toimivat sekä herättäjänä että lähtölaukauksena valmistautumiselle. Koska tenttialue on erittäin laaja, niin tehovalmennukseen on valittu keskeiset, työnkin kannalta tärkeät osa-alueet.

KLT-tentin tehovalmennus koostuu seuraavista koulutuspäivistä:

1. päivä to 14.5. klo 9.00 – 14.15:
    Tentti tutuksi – osa-alueet pääpiirteittäin
  2. päivä to 4.6. klo 9.00 – 14.15:
    KLT-tentin erityiskysymyksiä osa 1
  3. päivä ke 26.8. klo 9.00 – 14.15:
    KLT-tentin erityiskysymyksiä osa 2
  4. päivä ti  8.9.    klo 9.00 – 14.15:
    KLT-tentin erityiskysymyksiä osa 3 sekä viimeiset vinkit tenttiin

Valmennuksessa läpi käytävät osa-alueet:

• Tentin rakenteeseen tutustuminen, vastaamistekniikka, yleistä pisterajoista yms.
    • Oikeustieteen osa-alue yleisesti (lakikirjan rakenne, harjoituksia edellisten vuosien tenteistä)
    • Laskentatoimi(tilinpäätöstehtävä, kirjapitolaki ja-asetus, KILAn yleisohjeet ja lausunnot, ajankotaisia poimintoja, harjoituksia kirjasta)
    • Tuloverolaki
    • Arvonlisäverolaki (erityiskysymyksiä, harjoituksia)
    • Elinkeinoverolaki, erityisesti yritysjärjestelyt
    • Yhteisölainsäädäntö
    • Konsernitilinpäätös
    • Yrityksen lukujen analysointi
    • Käytännön toimet ennen tenttiä ja tentissä

Valmennuspäivien aikataulu:

klo 9.00                Koulutus alkaa
klo 11.00               Lounastauko
klo 11.30               Koulutus jatkuu
klo 14.15               Koulutus päättyy

Palautetta edellisistä valmennuksista:

”Juuli ja Susanna kouluttavat asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. He osaavat ottaa hyvin huomioon käytännön näkökulmat.”
”KLT-valmennus antoi loistavat eväät menestyä tentissä. Pääsin tentistä läpi yksinomaan valmennuksen ansiosta!”
”KLT-valmennuksessa käytiin läpi niitä asioita, jotka tulevat käytännön työelämässä vastaan.”
”Sain loistavat valmiudet tiedonhankintaan valmennuksen jälkeen. Oma työhyvinvointi on kasvanut ja olen taas innostunut alan jatkuvista muutoksista.”

Kouluttajina
toimivat Talenomilta KTM, KLT Susanna Mäkiranta ja KLT Juuli Ahosola.

Susanna ja Juuli toimivat Talenomilla kirjanpidon johtavina asiantuntijoina. He vastaavat työssään Talenomin sisäisestä kouluttamisesta kirjanpidon, verotuksen, yhtiöoikeuden ja sisäisen laskennan alueilla. He ovat olleet suunnittelemassa, toteuttamassa ja kouluttamassa konsulttituotteita ja ovat mukana erilaisissa asiakastoimeksiannoissa. Susanna ja Juuli ovat erittäin menestyksekkäästi vetäneet Talenomin sisäistä KLT-valmennusta muutaman viimeisen vuoden aikana – valmennukseen osallistuneista asiantuntijoista lähes sata on läpäissyt KLT-tentin.

Osallistumismaksu:
Kauppakamarin jäsenhinta 970 € + alv 24 %, normaalihinta 1350 € +alv 24 %. Huom! Hinta sisältää ST-Akatemian Taloushallinnon säädökset -teoksen, joka toimii kurssimateriaalina ja jota voi käyttää tentissä (kirjan normaalihinta 85 € + alv).
Hinta sisältää LIVE-koulutuksen sekä materiaalin. Osallistumismaksu laskutetaan valmennuksen jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän (4.5.2020) jälkeisistä peruutuksista veloitamme hinnasta 50 %.

Lisätietoa koulutuksesta:
Koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom(at)kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen ma 4.5. mennessä (HUOM)

Alkaa:
14.5. klo 09:00