KoulutusOnline -verkkokoulutusalusta (jatkuva)

15.12.2020 - 31.12.2021

KoulutusOnline

Opiskele etänä –  työsuhde, talous, digi, johtaminen ja paljon muuta

Päivitä tietojasi ja valloita uusia osaamisalueita KoulutusOnlinen verkkokursseilla etänä millä tahansa päätelaitteella, vaikka muutama minuutti kerrallaan. KoulutusOnlinessa käytössäsi on jo reilut 300 verkkokurssia

• työsuhdeasioista
  • taloudesta
  • johtamisesta
  • myynnistä
  • viestinnästä
  • juridiikasta
  • työelämä- ja digitaidoista.

Ja lisää on tulossa!

Tutustu kursseihin koulutusonline.fi

Kokeile KoulutusOnlinea ilmaiseksi 2 viikkoa

Tilaa KoulutusOnline verkkokaupasta, tilauksesi alkaa 2 viikon maksuttomalla tutustumisjaksolla.

Tämän jälkeen tilauksesi jatkuu automaattisesti kestotilauksena 1 kuukauden laskutusjaksoina. Voit päättää tilauksen milloin haluat, myös maksuttoman tutustumisjakson aikana sähköpostilla: asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi. Et sitoudu kahden viikon tutustumisjakson aikana mihinkään ja saat vielä muistutusviestin ennen tilauksen muuttumista maksulliseksi. Ostoskorissa näkyy hinta, jolla tilaus jatkuu maksuttoman tilausjakson jälkeen.

Pyydä tarjous useammalle käyttäjälle: myynti(at)helsinki.chamber.fi

Lue KauppakamarilehtiNYT:
 Korkeasaari kokeili ja otti käyttöön KoulutusOnlinen

(verkkokoulutus)