Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

KV-kaupan INFO: Neuvottele kuin paikalliset – myy tehokkaammin eri kulttuureissa

17.4.2018 klo 14:00 - 16:00

Tiesitkö, että Marokossa ja Venäjällä presentaatiot ja tarjoukset on tehtävä huomattavasti yksityiskohtaisemmalla tasolla kuin Suomessa? Tai että miksi Arabiemiraateissa neuvottelukumppanisi puhuvat kyllästymiseen asti siitä, keitä he tuntevat ja suomalaisesta tuntuu, ettei itse asiaan oikein päästä?

Tervetuloa kansainvälisen kaupan infoomme ”Neuvottele kuin paikalliset”, jonka jälkeen ymmärrät paremmin, mitkä asiat ratkaisevat onnistumisen myyntineuvottelujen eri vaiheissa missäkin päin maailmaa. Näin parannat onnistumisen mahdollisuuksiasi huomattavasti neuvottelijana ja myyjänä kansainvälisessä kentässä.

Infossa esitellään seitsemän kansainvälistä neuvottelijatyyppiä, jotka saat todennäköisesti vastaasi kv-myyntiä tehdessäsi. Koulutuksen jälkeen osaat peilata eroja suomalaiseen kulttuuritaustaasi, ymmärrät paremmin missä myyntiprosessisi vaiheissa homma tökkii useimmiten eri paikoissa, mihin myyntiprosessissa kannattaa kiinnittää huomiota ja osaat jo jonkin verran hyödyntää tietoa käytännön työssäsi.

Pia kahara

Info on suunnattu kaikille kansainvälisissä tulosvastuullisissa myynti- ja vientitehtävissä toimiville tai niihin aikovillle henkilöille, jotka haluavat saada onnistumisia ja enemmän kauppaa haastavassa työssään.

Asiantuntijana toimitusjohtaja Pia KähäräSarus Oy, jolla on lähes 25 vuoden kokemus kansainvälisestä myynnistä ja markkinoinnista sekä neuvotteluista. Hän on asunut, työskennellyt ja opiskellut Moskovassa, Lontoossa ja Almatyssa (Kazakstan), ja toimii nykyään mm. luennoitsijana Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Pia on Hofstede Insightsin auktorisoima Cross-Cultural Business and Communications Advisor, ja hän käyttää työssään hollantilaisen professori Geert Hofsteden (mm. Wall Street Journalin vuoden 2008 Top Thinkers 20 listalla) 6D-kulttuuridimensiomallia sekä siitä johdettua kulttuuriklusterimallia yritysten kansainvälisten kulttuurivalmiuksien kehittämiseen myynnissä, markkinoinnissa ja johtamisessa.

Info on osallistujille maksuton. Ilmoittaudu mukaan 6.4. mennessä. Peruuttamattomista ilmoittautumisista perimme 30€ No-Show -maksun.

Lisätiedot Jaana Mäkikalli, p. 050 3037725, jaana.makikalli@wtc-turku.fi

Tiedot

Päivämäärä:
17.4.2018
Aika:
14:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

WTC Turku, Vierailukeskus Joki
Lemminkäisenkatu 12 B
Turku, 20520
+ Google Map

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2019. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy