Kyberriskien hallinta sekä digitaaliset kyvykkyydet B2B-myynnissä

Yritysten toimintaympäristö on yhä digitaalisempi ja tietojärjestelmissä on entistä enemmän luottamuksellista tietoa. Tietojärjestelmiin kohdistuvat uhat ovat lisääntyneet ja koskettavat käytännössä kaikenlaista liiketoimintaa ja eri kokoisia yrityksiä.

Miten korona on vaikuttanut riskeihin, kun moni ala on ottanut pakon edessä digiloikan? Mitä on kybervakuuttaminen? Miten digiloikka on muokannut yritysten myyntiprosessia? Mitä tulee huomioida rakennettaessa tulevaisuuden asiakashankintastrategiaa?

9:00 Tilaisuuden avaus

B2B-myynnin murros, Mikko Huhto, aluejohtaja, Fennia

Kybervakuuttaminen, Tommi Hirsimäki, riskipäällikkö, Fennia

10:00 Tilaisuuden päätös

Tapahtuma järjestetään virtuaalisena Teams-tilaisuutena.

20.10.
Tapahtumaluokka: