Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kyberturvaaja-aloitusseminaari Varsinais-Suomessa

18.9. klo 08:30 - 12:00

Yrittäjä, mietityttääkö kyberturvallisuus?

Mitä ovat kyberturvallisuuden ajankohtaiset haasteet? Mihin pitäisi kiinnittää huomiota etenkin pk-yrityksissä? Millaista kyberturvallisuuskoulutusta yrityksessäsi kaivataan? Tule kuulemaan ja keskustelemaan kyberturvallisuudesta asiantuntijoiden kanssa!

Kaikki varsinaissuomalaiset yritykset ja yrittäjät ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen. Ohjelma on suunniteltu etenkin pk-yrityksien näkökulmasta.

Aika: 18.9.2018 klo 8.30–12.00

Paikka: ICT-City, Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku, Beta-luentosali

Ohjelma:

8.30 Aamukahvit ja ilmoittautuminen

9–11 Asiantuntijapuheenvuorot kyberturvallisuuden ajankohtaisista aiheista

11–12 Millasta kyberturvallisuusosaamista varsinaissuomalaisissa yrityksissä tarvitaan? – Kyberturvaaja-hanke esittäytyy

Tarkempi ohjelma Turun ammattikorkeakoulun verkkosivuilla: https://www.turkuamk.fi/fi/tapahtumat/669/kyberturvaaja-aloitusseminaari/

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 7.9.2018. Tilaisuuteen osallistuminen ja aamukahvi ovat ilmoittautuneille maksuttomia.

Kyberturvaaja-hanke

Seminaari on osa Kyberturvaaja-hanketta, jonka tavoitteena on tukea yritysten kyberturvallisuusosaamista luomalla olemassa olevien tutkintokoulutusten pohjalta työelämäkoulutusta. Hankkeessa syntyy alueiden yritysten käyttöön työelämäkoulutuksia, ohjeita ja suosituksia, testaus- ja pilotointiympäristöjä sekä alan alueellisten toimijoiden muodostama osaajaverkosto.

Kyberturvaaja on viiden korkeakoulun yhteishanke, jonka päärahoittajana toimii Euroopan sosiaalirahasto (ESR). Hankkeen koordinoivana tahona toimii Tampereen ammattikorkeakoulu ja Varsinais-Suomessa hanketta toteuttaa Turun ammattikorkeakoulu.

Lisätietoja hankkeesta: http://kyberturvaaja.blogs.tamk.fi

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
18.9.
Aika:
08:30 - 12:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

ICT-City, Beta-luentosali
Joukahaisenkatu 3
Turku, 20520
+ Google Map

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2018. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy