Kyberturvaaja-aloitusseminaari Varsinais-Suomessa

Yrittäjä, mietityttääkö kyberturvallisuus?

Mitä ovat kyberturvallisuuden ajankohtaiset haasteet? Mihin pitäisi kiinnittää huomiota etenkin pk-yrityksissä? Millaista kyberturvallisuuskoulutusta yrityksessäsi kaivataan? Tule kuulemaan ja keskustelemaan kyberturvallisuudesta asiantuntijoiden kanssa!

Kaikki varsinaissuomalaiset yritykset ja yrittäjät ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen. Ohjelma on suunniteltu etenkin pk-yrityksien näkökulmasta.

Aika: 18.9.2018 klo 8.30–12.00

Paikka: ICT-City, Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku, Beta-luentosali

Ohjelma:

8.30 Aamukahvit ja ilmoittautuminen

9–11 Asiantuntijapuheenvuorot kyberturvallisuuden ajankohtaisista aiheista

11–12 Millasta kyberturvallisuusosaamista varsinaissuomalaisissa yrityksissä tarvitaan? – Kyberturvaaja-hanke esittäytyy

Tarkempi ohjelma Turun ammattikorkeakoulun verkkosivuilla: https://www.turkuamk.fi/fi/tapahtumat/669/kyberturvaaja-aloitusseminaari/

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 7.9.2018. Tilaisuuteen osallistuminen ja aamukahvi ovat ilmoittautuneille maksuttomia.

Kyberturvaaja-hanke

Seminaari on osa Kyberturvaaja-hanketta, jonka tavoitteena on tukea yritysten kyberturvallisuusosaamista luomalla olemassa olevien tutkintokoulutusten pohjalta työelämäkoulutusta. Hankkeessa syntyy alueiden yritysten käyttöön työelämäkoulutuksia, ohjeita ja suosituksia, testaus- ja pilotointiympäristöjä sekä alan alueellisten toimijoiden muodostama osaajaverkosto.

Kyberturvaaja on viiden korkeakoulun yhteishanke, jonka päärahoittajana toimii Euroopan sosiaalirahasto (ESR). Hankkeen koordinoivana tahona toimii Tampereen ammattikorkeakoulu ja Varsinais-Suomessa hanketta toteuttaa Turun ammattikorkeakoulu.

Lisätietoja hankkeesta: http://kyberturvaaja.blogs.tamk.fi

Tarkemmat tiedot