Lentomatkustamisen tilanne ja tulevaisuus – vieraana Finnairin myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Turtiainen

Miten koronavirusepidemia vaikuttaa lentomatkailun toimialaan ja mitä tapahtuu liikelentämiselle? Miltä lentomatkustamisen tulevaisuus näyttää? Miten Finnair kehittää maakuntalentoja?

Lämpimästi tervetuloa kauppakamarin virtuaaliseen jäsentilaisuuteen torstaina 18.2. klo 9-10 kuulemaan Finnairin ajankohtaisia kuulumisia. Saamme vieraaksemme Finnairin myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Turtiaisen.

Tilaisuuden ohjelma

klo 8:45 linjat auki

klo 9 tilaisuuden avaus

Finnairin myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Turtiainen