Lentomatkustamisen tilanne ja tulevaisuus – vieraana Finnairin myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Turtiainen

Miten koronavirusepidemia vaikuttaa lentomatkailun toimialaan ja mitä tapahtuu liikelentämiselle? Miltä lentomatkustamisen tulevaisuus näyttää? Miten Finnair kehittää maakuntalentoja?

Lämpimästi tervetuloa kauppakamarin virtuaaliseen jäsentilaisuuteen torstaina 18.2. klo 9-10 kuulemaan Finnairin ajankohtaisia kuulumisia. Saamme vieraaksemme Finnairin myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Turtiaisen.

Tapahtuman tarkka ohjelma päivittyy myöhemmin.

18.2.
Tapahtumaluokka: