Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

LinkedIn työnantajakuvan, myynnin ja rekrytoinnin kanavana

10.10.2019 klo 13:00 - 16:00

LinkedIn on parhaimmillaan tehokas kanava markkinointiviestinnässä, rekrytoinnissa ja työnantajakuvan rakentamisessa. Tässä koulutuksessa syvennytään LinkedInin tarjoamiin mahdollisuuksiin!

Koulutuksessa käydään käytännönläheisesti läpi LinkedInin yrityskäytön ominaisuudet ja niiden tehokäyttö. Lisäksi käsitellään LinkedIn-yrityssivun sisällöntuotannon parhaita käytäntöjä, sekä tutustutaan Showcase Page -toiminnallisuuteen ja LinkedIn-ryhmiin. Koulutuksessa perehdytään myös LinkedIn-mainonnan mahdollisuuksiin niin markkinoinnissa kuin rekrytoinnissa ja työnantajakuvan rakentamisessa .

Koulutus on suunnattu organisaatioiden sosiaalisen median kehittämisestä vastaaville henkilöille. LinkedIn-koulutus on varmasti hyödyllinen toimitpa sitten organisaatiosi HR:n, markkinoinnin tai viestinnän parissa. On suositeltavaa, että koulutukseen osallistuja on jo luonut profiilin LinkedIniin ja on ylläpitäjänä yrityksensä LinkedIn-sivulla.

Kouluttaja Alexandra Byskata, Digital Marketing Specialist, Someco Oy

Alexandra Byskata on kerryttänyt sisältömarkkinoinnin kokemusta niin ulkomailta kuin kotimaastakin. Hänen taustansa startupeissa ja järjestöissä on tuonut ymmärrystä siitä, miten markkinoinnilla saadaan edistettyä myyntiä ja näin ollen vaikutettua suoraan liiketoimintaan. Alexandraa kiehtoo etenkin tehokkaiden asiakaspolkujen rakentaminen yhdistämällä sosiaalisen median kanavat, kotisivut sekä mainonta. Hän kouluttaa mm. LinkedInin käyttöä, työnantajakuvaa sekä Google Analyticsiä.

 

Ohjelma:

klo 12.45-13  Ilmoittautuminen ja kahvi

klo 13.00

  • Johdanto LinkedInin nykytilaan markkinoinnin, viestinnän ja rekrytoinnin kanavana
  • LinkedInin yrityssivujen ominaisuudet ja sivujen tehokas ylläpito, Showcase page ja ryhmät
  • Sisällöntuotanto LinkedIn-yrityssivulle ja uudet ja tulevat LinkedInin ominaisuudet, kuten suorat lähetykset, Storyt ja tapahtumasivut
  • Työnantajakuvamarkkinoinnin ja rekrytoinnin mahdollisuudet LinkedInissä
  • LinkedIn-mainonta käytännössä ja sen uudet ominaisuudet ja mahdollisuudet rekrytoinnissa
  • LinkedIn verkostoitumisen ja myynnin kanavana – miten kannustat ja aktivoit myös organisaatiosi asiantuntijat verkostoitumaan

 

klo 16.00       Tilaisuus päättyy (iltapäiväkahvi klo 14.15)

 

Osallistumismaksu:
Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 280 € + alv 24 %, normaalihinta 405 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto ja ohjelman mukaiset tarjoilut. Laskutamme maksun koulutuksen jälkeen.

Lisätietoa koulutuksesta:
Koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen: to 3.10. mennessä


Peruutusehdot:

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista koulutuksista perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen koulutusta ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti. Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö.

Tiedot

Päivämäärä:
10.10.2019
Aika:
13:00 - 16:00
Tapahtumaluokat:
,
Ilmoittaudu:
https://www.lyyti.in/linkedinkoulutustku

Järjestäjä

Turun kauppakamarin koulutus
Puhelin:
02 274 3411
Sähköposti:
koulutus@turku.chamber.fi

Tapahtumapaikka

Turun kauppakamari
Puolalankatu 1
Turku, 20100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
02 2743 400

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy