Live stream: Brexit-tehokoulutus yrityksille

Iso-Britannia erosi EU:sta 31.1.2020, jonka jälkeen alkoi vuoden 2020 loppuun kestävä siirtymäkausi. Iso-Britanniasta tulee jatkossa EU:n ja ETA:n ulkopuolinen kolmas maa, mutta siirtymäkauden aikana Iso-Britannia noudattaa EU:n lainsäädäntöä ja kansainvälisiä sopimuksia sekä osallistuu sisämarkkinoille ja tulliunioniin entiseen tapaan.

Vuoden 2020 aikana EU ja Iso-Britannia ovat neuvotelleet tulevasta suhteesta. Neuvottelut ovat takkuilleet, ja joillakin toimialoilla saatetaan pudota vuoden 2021 alussa sopimuksettomaan suhteeseen. Yritysten kannattaakin alkaa varautumaan siirtymäkauden jälkeiseen aikaan, jolloin brexitin vaikutukset vienti- ja tuontikauppaan konkretisoituvat.

Tilaisuudessa kuulet,

• millaisia vaikutuksia erolla on tavaroiden, palveluiden ja ihmisten liikkuvuudelle.
  • miten ero vaikuttaa tullauskäytäntöihin, arvonlisäverotukseen, työnteko-oikeuksiin, työlupiin ja yritysten välisiin sopimuksiin.

Mikäli striimiin osallistuu useampi henkilö samasta organisaatiosta, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.
Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun:
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

(Livestream)

Helsingin seudun kauppakamari