Live stream: Google-mainonnan ja -analytiikan koulutus

Hakusanamainonnan avulla on mahdollista saavuttaa välittömästi näkyvyyttä verkossa, kun esimerkiksi hakukoneoptimoinnilla tai inbound-markkinoinnilla samaan voi mennä kuukausia. Näin pienelläkin budjetilla voidaan saada nopeasti tuloksia ja päättää jatkotoimenpiteet niiden perusteella. Kilpailu sisältömarkkinoinnissa Suomessa kiihtyy ja laadun merkitys sisällöntuotannossa on koko ajan tärkeämpää. Mutta miten voimme mitata sisällön laadukkuutta? Analytiikan avulla pystymme mittaamaan merkittävästi enemmän kuin pelkästään verkkosivujen kävijämääriä. Nykyään analytiikkaa käytetään hyödyksi paitsi koko verkkopalvelun kehittämisessä, myös sisällön kehittämisessä.

Kouluttajana Alexandra Byskata

HYÖDYNNÄ ALEKOODI!

Turun kauppakamarin jäsenyritykset saavat koodilla S20koulutus100 syksyn striimikoulutusten osallistumismaksusta 100 € alennuksen!
(Etu koskee kaikkia Helsingin seudun kauppakamarin tuottamia live stream -koulutuksia.)

(Livestream)

Helsingin seudun kauppakamari