Striimi: Harhaanjohtaminen, valehtelu ja muut epätoden alalajit työelämässä 3.3.2021

Miten suhtautua harhaanjohtamiseen, valehteluun ja epätoden alalajeihin työelämässä? Kaikkia näitä esiintyy työelämässä, vaikka niistä puhutaan julkisesti vähän.

Tule kuulemaan, miten kohdata, puuttua ja ratkaista valehtelun ja epätoden alalajien aiheuttamia tilanteita työelämässä – olipa sitten kyse työpaikan konflikteista, taloudellisista huijauksista tai keinoista välttää rekrytoimasta miellyttävältä ja vakuuttavalta vaikuttavaa umpikieroa persoonaa eli valkokauluspsykopaattia.

Asiantuntija:
psykiatrisen vankisairaalan vastaava ylilääkäri Hannu Lauerma.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus