Striimi: HR-vuosikello 2.3.2021

Työskenteletkö HR-tehtävissä tai oletko siirtymässä niihin? Suunnitteletko kuluvaa vuotta ja mietit, mitä kaikkea pitäisi saada aikaiseksi?

HR-vuosikellon laatiminen selkeyttää HR:n moninaista tehtäväkenttää ja helpottaa tehtävien hoitamista suunnitelmallisesti. Koulutuksessa käydään läpi HR:n vuoden tärkeimpiä tehtäviä yleisellä tasolla ja aikataulutetaan niitä työvuoden varrelle.

Asiantuntija:
Vice President, Helsinki Airport HR Hanna Skurnik-Järvinen, Finavia Oyj