Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Live stream: Johtamisen Ajankohtaispäivä

3.11. klo 11:00 - 16:00

Saat nyt Early Bird -etuna 50% alennusta hinnasta, kun ilmoittaudut 11.10. mennessä käyttäen etukoodia: JOHTAJA2020.
Tarjous koskee uusia ilmoittautumisia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.

Johtamisen ajankohtaispäivässä kuullaan jälleen valovoimaisia puhujia ja hienoja kasvutarinoita! Mukana ovat tällä kertaa mm. KTT, ex-kymmenottelija ja toimitusjohtaja Sami Itani kertomassa huippujohtamisen eväistä. Lisäksi kuulemme Ideanin kasvutarinan perustajiin kuuluvan Jesse Maulan johtamis- ja designkokemuksia mm. Piilaaksosta, missä rakennetaan kilvan design-lähtöisiä organisaatioita – Jesse valottaa designin roolia organisaation strategisena resurssina ja johtajien työkaluna. Palkittu kasvuyritysjohtaja Noora Fagerström, Jungle Juice Barin perustaja, kertoo puolestaan upean tarinansa rohkeudesta, sinnikkyydestä ja yrittäjyydestä ja Nokian Oulun yksikön johtaja Erja Sankari valottaa kokemuksiaan ajankohtaista teemasta ”johtaminen kriisin keskellä”.

Kuulemme myös Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemen katsauksen yritysten johtamisen nykytilaan ja tuleviin haasteisiin sekä Googlellakin käytössä olevan OKR-mallin kuvauksen Labroxin toimitusjohtaja Henri Soran kertomana.

Tilaisuuden juontaa toimittaja Peter Nyman.

Päivän aikana julkistetaan myös Ilmianna Vuoden 2020 Hyvä Johtaja finalistit ja voittajat.


Tätä tilaisuutta ei kannata jättää väliin! 

 

Tiedot

Päivämäärä:
3.11.
Aika:
11:00 - 16:00
Tapahtumaluokat:
,
Ilmoittaudu:
https://www.kauppakamarikauppa.fi/johtamisen-ajankohtaispaiva-3-11-2020-uusi.html

Tapahtumapaikka

(Livestream)

Järjestäjä

Helsingin seudun kauppakamari

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy