Live stream: Koronavirus ja työnteon estyminen 27.3.

Mitä velvoitteita työnantajalla on tilanteessa, jossa terveen työntekijän työnteko estyy karanteenin takia? Voidaanko teettää etätöitä? Maksetaanko palkkaa? Korvaako Kela? Kertyykö vuosilomaa? Saako lomaa siirtää karanteenin takia? Tarjolla oleva työ vähentyy? Mitä jo joudutaan lomauttamaan? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen osallistumassa striimikoulutukseen.

Asiantuntija:
Lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari

***Helsingin seudun kauppakamarin sekä Kymenlaakson, Länsi-Uudenmaan, Riihimäki-Hyvinkään ja Turun kauppakamarien jäsenyritykset saavat jäsenetuna maksuttoman neuvontapalvelun. Ota yhteys joko puhelimitse tai digitaalisia kanavia pitkin. Lisätietoja löydät täältä: Neuvonta ja palvelut ***

(Livestream)

Helsingin seudun kauppakamari