Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Live stream: Koronavirus ja työnteon estyminen 27.3.

27.3. klo 09:00 - 10:15

Mitä velvoitteita työnantajalla on tilanteessa, jossa terveen työntekijän työnteko estyy karanteenin takia? Voidaanko teettää etätöitä? Maksetaanko palkkaa? Korvaako Kela? Kertyykö vuosilomaa? Saako lomaa siirtää karanteenin takia? Tarjolla oleva työ vähentyy? Mitä jo joudutaan lomauttamaan? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen osallistumassa striimikoulutukseen.

Asiantuntija:
Lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari


 

***Helsingin seudun kauppakamarin sekä Kymenlaakson, Länsi-Uudenmaan, Riihimäki-Hyvinkään ja Turun kauppakamarien jäsenyritykset saavat jäsenetuna maksuttoman neuvontapalvelun. Ota yhteys joko puhelimitse tai digitaalisia kanavia pitkin. Lisätietoja löydät täältä: Neuvonta ja palvelut ***

Tapahtumapaikka

(Livestream)

Järjestäjä

Helsingin seudun kauppakamari

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy