Live stream: Näin myyt julkiselle sektorille

Käytännön vinkkejä tarjouskilpailuissa menestymiseen!

Suomen julkisen sektorin vuosittaiset hankinnat ovat arvoltaan yli 30 miljardia euroa. Ne ovat myös kasvamassa ja laajenemassa uusille toimialoille. Lisäksi vuoden 2017 alussa voimaan tullut hankintalaki paransi erityisesti pk-yritysten asemaa kilpailutuksissa. Siksi viimeistään nyt kannattaa ottaa oma osansa tästä kakusta.

Tilaisuudessa kuulet:

• Miksi myyntityö on tärkeää myös julkiselle sektorille myymisessä
  • Miten oma yrityksesi voi toimia proaktiivisesti julkisten hankintojen markkinoilla
  • Mitä rajoituksia ja mahdollisuuksia hankintalaki tarjoaa yritykselle
  • Miten rakennat julkisilla markkinoilla menestyvän myyntiorganisaation
  • Kuinka kannattaa toimia kilpailutusprosessin eri vaiheissa ja kuinka laaditaan voittava tarjous.

Päivän aikana julkisiin hankintoihin paneudutaan nimenomaan yrityksen näkökulmasta, ja se soveltuu sekä markkinoille aikoville että siellä jo toimiville yrityksille.

Tilaisuuden kouluttajana toimii johtava yritysasiantuntija, KTM Harri Koskinen Liikkeenjohdon Asiantuntijakeskuksesta. Harrilla on kahdenkymmenen vuoden ja satojen voitettujen kilpailutusten kokemus julkisista hankinnoista, ja hän tukee nykyisessä asiantuntijaroolissaan yrityksiä menestymään ko. markkinoilla

(Livestream)

Helsingin seudun kauppakamari