Live stream: Talousosaajan viestinnän aamupäivä 15.1.2021

On tärkeää, että taloushallinnossa asiat ovat oikein ja täsmällisesti, mutta yhtä tärkeitä ovat myös yrityksen viestintään liittyvät asiat. Niiden avulla viestit yrityskuvasta ja siitä, mitä asiakkaista pohjimmiltaan ajatellaan.

Tervetuloa Helsingin seudun kauppakamarin valmennukseen kertaamaan kohteliasta mutta jämptiä vastaustekniikkaa ja muuta esiintymistä, jotka nykymaailmassa arvostetaan, kun myydään omia palveluita ja vaikutetaan muihin ihmisiin.

Ei ole yhdentekevää, miten asiakkaille vastataan tiedusteluihin tai vaikkapa hankaliin viesteihin. Lopulta huolellisuus ja tarkasti mietitty teksti ja siihen liittyvät seikat antavat viimeistellyn kuvan yrityksen tavasta toimia ja kohdella asiakkaitaan.

Hyvällä viestinnällä erotut eduksesi muista alasi ammattilaisista!

Luennoitsijana Taina Parviainen,FM, KTK, KauppakamariTiedon päätoimittaja, Helsingin seudun kauppakamari

(Livestream)

Helsingin seudun kauppakamari