Live stream: Teams-kokoukset

15.5.2020 klo 09:00 - 12:00

Teamsin avulla kokoukset hoituvat hauskasti ja helposti. Varmista nyt, että osaat järjestää ja osallistua Teams-kokoukseen ilman ylimääräisiä mutkia, vaivattomasti ja tyylikkäästi.

Tavoite
Koulutuksessa opit luomaan kokouksia Teamsin sisälle, sekä kutsutoiminnolla että ilman. Lisäksi opit, kuinka toimia kokouksessa ja miten ulkopuolinen pääsee kokoukseen ilman Teams-sovellusta.

Kenelle
Koulutus soveltuu kaikille käyttäjille, jotka haluavat järjestää Teams-verkkokokouksen tai osallistua sellaiseen. Kurssilaisilta toivomme Teamsin perusteiden hallintaa.

Ohjelmaversio
Koulutuksessa käytämme Teams-sovelluksen uusinta versiota.

15.5.2020
Tapahtumaluokat: