Live stream: Tehokoulutus: Koronavirus ja työoikeudelliset kysymykset NYT

Tehokoulutuksessa päivität tietosi koronaviruspandemiaan liittyvistä keskeisistä työantajaa koskevista työoikeudellista velvoitteista.

Ohjelmassa mm.:

• poissaolot koronaan liittyen
  • oikeus palkalliseen poissaoloon
  • vuosiloman siirtäminen sairaustilanteessa
  • työnantajan määräysvalta eri tilanteissa
  • etätyön teettäminen
  • korona lomautus- ja irtisanomisperusteena

Asiantuntijana lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari

Mikäli striimiin osallistuu useampi henkilö samasta organisaatiosta, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.
Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun:
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

HYÖDYNNÄ ALEKOODI!

Turun kauppakamarin jäsenyritykset saavat koodilla S20koulutus100 syksyn striimikoulutusten osallistumismaksusta 100 € alennuksen!
(Etu koskee kaikkia Helsingin seudun kauppakamarin tuottamia live stream -koulutuksia.)

(Livestream)

Helsingin seudun kauppakamari