Live stream: Teknologian kehitysnäkymät ja tietoturva

31.3.2020 klo 08:45 - 12:15

Digitalisaatio, robotiikka ja sähköinen raha vaikuttavat jokaisen yrityksen tulevaisuuteen. Siksi on tärkeää tietää, mihin suuntaan kehitys on menossa ja millaista osaamista jatkossa vaaditaan. Tietoturvasta on tullut liiketoiminnan edellytys. Jos turva pettää, vahinkoja voi olla vaikea korjata. Näistä asioista kenelläkään ei ole varaa olla tietämätön.

Uusi vuosikymmen tuo jälleen uusia teknologioita. Tilaisuudessa käydään läpi ajankohtaisia kehitystrendejä, kuten kryptovaluuttoja, puheentunnistusta sekä mobiilimaailman ja tekoälyn näkymiä. Yleistyvätkö kryptovaluutat arkipäiväisessä maksuliikenteessä? Millainen on tulevaisuuden matkapuhelin? Miten 5G vaikuttaa arjessamme? Uusien mahdollisuuksien mukana tulee uusia uhkia, joihin on varauduttava niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin tasolla. Yritysten ja kansalaisten identiteettivarkaudet, henkilötietojen suojaaminen, kiristysohjelmat, kyberturvallisuus ja Office 365 aiheuttavat päänvaivaa koko 2020-luvun ajan. Miten näihin voi ja pitää varautua?

Tilaisuuden asiantuntijana
 on erittäin pidetty, arvostettu puhuja, tietokirjailija Petteri Järvinen. Hänellä on erinomainen tapa kertoa uusista teknologioista käytännönläheisesti.

Tilaisuudessa kuullaan myös 2020 Las Vegasin teknologiamessujen  kuva- ja videoterveiset.

(Livestream)

Helsingin seudun kauppakamari