Live stream: Työaikalain muutokset ja vaikutukset palkanlaskentaan

Miten uusi työaikalaki vaikuttaa palkanlaskentaan, työajan enimmäiskertymän ja lepoaikoihin? Mitä tarkoitetaan joustotyöajalla? Milloin ja miten tunteja voidaan siirtää työaikalain mukaiseen työaikapankkiin?

Tässä koulutuksessa saat yksityiskohtaiset ohjeet ja mallit siitä, miten palkka lasketaan vuoden alusta voimaan tulleen työaikalain säännösten mukaan.

Asiantuntija:
Johtava asiantuntija Maritta Antola, Henkilöstöpalveluyritysten liitto HPL

Hintaan sisältyy myös kirja Maritta Antola: Työaikalain soveltaminen käytännönläheisesti

(Livestream)