Live stream: Työnjohto-oikeus etätyössä

Työnjohto-oikeuden käyttämisen merkitys korostuu, kun työtä tehdään etupäässä tai kokonaan etätyönä. Työnantaja ei pysty koko ajan tarkkailemaan työn sujumista ja työntekijällä voi olla haasteita työnteossa. Myös työajan seuranta ja työntekijän poissaolot voivat aiheuttaa työnantajalle päänvaivaa.

Tässä tehokoulutuksessa käydään läpi muutamia keskeisiä etätyöhön liittyviä kysymyksiä työnjohto-oikeuden käyttämisen näkökulmasta.

Asiantuntija:
Lakimies Reetta Riihimäki, Helsingin seudun kauppakamari

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan striimiin, ensimmäinen osallistuja maksaa koko hinnan ja kaikki seuraavat osallistujat -50%
. Jokainen osallistuja saa linkin striimin katsomiseen ja voi osallistua koulutukseen mistä haluaa. Ryhmän voit ilmoittaa: asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360

(Livestream)

Helsingin seudun kauppakamari