Live stream: Työoikeuspäivä 2020

Tervetuloa Kauppakamarin Työoikeuspäivään kuulemaan ja keskustelemaan voimaan tulleesta ja voimaan tulevasta sekä valmisteilla olevasta työlainsäädännöstä.

Päivän aikana käydään läpi työoikeudellista oikeuskäytäntöä, työaikalakin uudistuksia, väärinkäytösepäilyjen selvittämistä yhtiössä ja siihen liittyviä oikeudellisia kysymyksiä. Tutustu ohjelmaan tarkemmin alla.

Asiantuntijat:

Asianajaja Petteri Uoti, Dittmar & Indrenius, tilaisuuden puheenjohtaja
Hallitusneuvos Tarja Kröger, Työ- ja elinkeinoministeriö
Asianajaja Esa Schön, Asianajotoimisto Aika
Asianajaja Jukka Lång, Dittmar & Indrenius

Mikäli striimiin osallistuu useampi henkilö samasta organisaatiosta, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.
Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun:
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

HYÖDYNNÄ ALEKOODI!

Turun kauppakamarin jäsenyritykset saavat koodilla S20koulutus100 osallistumismaksusta 100 € alennuksen!

(Livestream)

Helsingin seudun kauppakamari