Livestream: Uudistunut rakentamisen tiedonantovelvollisuus

Rakentamisen tiedonantovelvollisuus siirtyy loppuvuodesta VALMIS-ohjelmistoon ja tästä syystä järjestelmään on tulossa muutoksia urakka- ja työntekijätietoihin. Muutoksissa osa nyt kerättävistä tiedoista poistuu ja osa muuttuu pakolliseksi. Koulutuksessa päivitetään tiedonantovelvollisuuteen liittyviä asioita

Koulutuksessa saat tietoa siitä, mitä urakkatietojen ilmoitusmenettely käytännössä tarkoittaa ja mistä pitää antaa urakkatiedot.

Asiantuntija:
Ylitarkastaja Pirkko Vuori, Verohallinto