Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Live stream: Vaikuttava yritysblogi

4.6.2020 klo 08:45 - 15:30

Blogi on olennainen osa yrityksen tai organisaation sisältömarkkinointia, ja sen tehtävänä on palvella bisnestavoitteita ja/tai missiota. Koulutuksessa keskitytään blogiin osana organisaation markkinointiviestintää ja käydään läpi konkreettisin askelin blogin perustamiseen liittyviä kysymyksiä. Näitä ovat mm. blogin kohderyhmät, tavoitteet, sisältömissio, roolitus ja toimituspolitiikka.

Päivän aikana tehtävien harjoitusten avulla luodaan blogille konsepti, jolla varmistetaan tavoitteenmukaisuus ja vaikuttavuus. Jos organisaatiollanne on jo blogi, konseptin kirkastaminen auttaa tunnistamaan kehityskohdat ja varmistamaan, että bloginne ajaa oikeita asioita. Lisäksi käydään läpi hakukoneoptimointia blogin näkökulmasta. Koulutuksessa keskustellaan myös bloggaamisen hyödyistä organisaatiolle ja sen asiantuntijoille, ja tutustutaan esimerkkiblogeihin.

Kouluttajana Maarit Niemelä, LM Someco (Lahtinen & Mantere Oy)

Tapahtumapaikka

(Livestream)

Järjestäjä

Helsingin seudun kauppakamari

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy