Live stream: Vaikuttava yritysblogi

Blogi on olennainen osa yrityksen tai organisaation sisältömarkkinointia, ja sen tehtävänä on palvella bisnestavoitteita ja/tai missiota. Koulutuksessa keskitytään blogiin osana organisaation markkinointiviestintää ja käydään läpi konkreettisin askelin blogin perustamiseen liittyviä kysymyksiä. Näitä ovat mm. blogin kohderyhmät, tavoitteet, sisältömissio, roolitus ja toimituspolitiikka.

Päivän aikana tehtävien harjoitusten avulla luodaan blogille konsepti, jolla varmistetaan tavoitteenmukaisuus ja vaikuttavuus. Jos organisaatiollanne on jo blogi, konseptin kirkastaminen auttaa tunnistamaan kehityskohdat ja varmistamaan, että bloginne ajaa oikeita asioita. Lisäksi käydään läpi hakukoneoptimointia blogin näkökulmasta. Koulutuksessa keskustellaan myös bloggaamisen hyödyistä organisaatiolle ja sen asiantuntijoille, ja tutustutaan esimerkkiblogeihin.

Kouluttajana Maarit Niemelä, LM Someco (Lahtinen & Mantere Oy)

(Livestream)

Helsingin seudun kauppakamari