Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Live stream: Vuosilomalaki ja sen uudistukset 27.2.2020

27.2. klo 08:45 - 12:00

Vuosilomalain muutokset tulivat voimaan 1.4.2019 ja niitä sovelletaan 1.4.2019 alkaneen lomanmääräytymisvuoden lomaoikeuteen.

Muutosten myötä työntekijälle tulee oikeus vuosilomaa täydentäviin lisävapaapäiviin siltä osin, kuin työntekijän täydeltä lomanmääräytymisvuodelta ansaitsema vuosiloma alittaa 24 päivää sairaudesta tai lääkinnällisestä kuntoutuksesta johtuvan poissaolon vuoksi.

Koulutuksessa lakimies Kirsi Parnila käy läpi vuosilomalain soveltamista ja lakimuutosten sisältöä käytännön työssä. Kuulet mm. miten vuosilomaa ansaitaan, miten vuosilomapalkka lasketaan erilaisissa työsuhteissa ja muutostilanteissa, sekä miten vuosiloma tulee antaa ja minkälaisista asioista työntekijän kassa voidaan sopia.

 

 

 

Järjestäjä

Helsingin seudun kauppakamari

Tapahtumapaikka

(Livestream)

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy