Live stream: Vuosilomalaki ja sen uudistukset 27.2.2020

Vuosilomalain muutokset tulivat voimaan 1.4.2019 ja niitä sovelletaan 1.4.2019 alkaneen lomanmääräytymisvuoden lomaoikeuteen.

Muutosten myötä työntekijälle tulee oikeus vuosilomaa täydentäviin lisävapaapäiviin siltä osin, kuin työntekijän täydeltä lomanmääräytymisvuodelta ansaitsema vuosiloma alittaa 24 päivää sairaudesta tai lääkinnällisestä kuntoutuksesta johtuvan poissaolon vuoksi.

Koulutuksessa lakimies Kirsi Parnila käy läpi vuosilomalain soveltamista ja lakimuutosten sisältöä käytännön työssä. Kuulet mm. miten vuosilomaa ansaitaan, miten vuosilomapalkka lasketaan erilaisissa työsuhteissa ja muutostilanteissa, sekä miten vuosiloma tulee antaa ja minkälaisista asioista työntekijän kassa voidaan sopia.

Helsingin seudun kauppakamari

(Livestream)