Live stream: Vuosilomalaki käytännönläheisesti

Käytännönläheisessä koulutuksessa saat tietoa vuosilomalain soveltamisesta käytännön työssä. Luvassa on tiiviisti ja runsaasti tietoa sisältävä koulutus hyvien esimerkkien avulla.

Iltapäivän aikana perehdyt mm.:

• vuosiloman ansaintaan
  • vuosilomapalkan laskemiseen erilaisissa työsuhteissa ja erilaisissa muutostilanteissa
  • miten vuosilomaa täydentäviä lisävapaapäiviä kertyy
  • loman jakamiseen ja sen rajoihin
  • vuosiloman siirtämiseen sairausloman vuoksi.

Asiantuntija:
Lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari

Voit osallistua koulutukseen myös osana Työsuhdeosaajan valmennuskokonaisuutta.

HYÖDYNNÄ ALEKOODI!

Turun kauppakamarin jäsenyritykset saavat koodilla S20koulutus100 syksyn striimikoulutusten osallistumismaksusta 100 € alennuksen!
(Etu koskee kaikkia Helsingin seudun kauppakamarin tuottamia live stream -koulutuksia.)

(Livestream)

Helsingin seudun kauppakamari