Live stream-koulutus: Jari Parantainen: Palveluiden tuotteistaminen

Suositun koulutuksen uusinta nyt myös live streamina!

Asiakkaasi ei tajua myyjiesi mongerrusta, palvelusi toimitus vaihtelee holtittomasti, valikoimastasi puuttuu napakka sisäänheittotuote – kuulostavatko oireet tutuilta?

Lääke löytyy tästä koulutuksesta, jossa saat vastaukset tärkeisiin kysymyksiin: mitä tuotteistaminen todella tarkoittaa? Kuinka laadit törkeän lupauksen, joka todella toimii? Miten suunnittelet vastustamattoman sisäänheittotuotteen? Kuinka saat asiakkaan hyppäämään, kun sinä vihellät?

Tilaisuuden kouluttajana toimii Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen Noste Oy:stä. Jarilla on kokemusta yli 200 tuotteistusprojektista ja hänellä on takana tuhat vedettyä koulutusta. Lisäksi hän kirjoittaa Pölli tästä -blogia.

Osallistu tilaisuuteen helposti etänä omalta koneeltasi. Koulutus lähetetään suorana.

Tervetuloa koulutukseen! Rakennetaan tuotteestasi menestystuote.

Osallistumismaksu:

Kauppakamarien jäsenetuhinta 415 € + alv 24 %, normaalihinta 515 € + alv 24 %.

Huom!
Mikäli organisaatiostasi osallistuu useampi henkilö etäyhteyden kautta, lisäosallistujat saavat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluumme puhelimitse (09 2286 0360) tai sähköpostitse (asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi).

Tuotteistaminen tarkoittaa keinoja, joilla poistat ostamisen esteitä. Se on psykologista sodankäyntiä kahta umpikieroa vihollista vastaan.

Viekkain vastustajasi on jokaista päättäjää nakertava ostamisen pelko. Riskin tunne kasvaa niin suureksi, ettei asiakkaasi uskalla ostaa.
Heti hyvänä kakkosena tulee meitä jokaista riivaava pohjaton laiskuus. Suomalaiselta myyjältä on niin vaikeaa tilata mitään, että lukemattomat investoinnit jäävät kokonaan tekemättä.

Selätä viholliset ja rakenna omasta palvelustasi tai tuotteestasi menestystuote!

Päivän ohjelmaan sisältyy useita käytännön esimerkkejä tuoreista, kotimaisista tuotteistusprojekteista.

************************************************************************************************************

Mikäli organisaatiostasi osallistuu useampi henkilö etäyhteyden kautta, lisäosallistujat saavat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse (09 2286 0360, asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi).

Ohje live stream -osallistumiseen:

Tilaisuus lähetetään suorana ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset katsomaan lähetystä.

Lähetyksen katsomiseen tarvitset vain internetyhteyden. Selaimeksi suosittelemme Chromea tai Firefoxia. Varmistathan myös, että organisaatiossasi ei ole estetty videoiden katsomista.

Tervetuloa!

11.3.