Loimaan kauppakamariosaston Robotiikka-aamukahvit

Robotit tulevat – oletko valmis? Robotiikka ja erilaiset automaatioratkaisut ovat arkipäivää jo monella sektorilla. Mitä se voisi tarkoittaa liiketoiminnallesi? Tervetuloa kuulemaan mm. Satakunnan ammattikorkeakoulun (SAMK) HLS-Robo –projektista sekä yleisesti robotiikan, automaation sekä konenäön kilpailukykyä parantavista vaikutuksista.

Tilaisuus on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita mm. robotiikan, automatisoinnin ja konenäön tuomista mahdollisuuksista liiketoimintansa kehittämisessä.

Ohjelma:

klo 8.30 Robottien vallankumous, projektipäällikkö Timo Kerminen, Robotiikka Akatemia

Miten HLS-Robo ja Satakunnan ammattikorkeakoulu voivat auttaa yritystäsi – mistä on kyse?
Timo Kerminen ja Mikko Lehtonen (SAMK)

klo 9.15 Tehdaskierros, Vallox

Lisätietoja tilaisuudesta:

Mikko Lehtonen (SAMK)            Niina Nurmi (Loimaan kauppakamariosasto)
mikko.lehtonen@samk.fi            niina.nurmi@turku.chamber.fi
050 569 4894                                 050 372 1132