Loimaan kauppakamariosaston sääntömääräinen syyskokous

8.11.2018 klo 11:30 - 13:00

Tervetuloa Loimaan Kauppakamariosaston sääntömääräiseen syyskokoukseen torstaina 8.11.2018 kello 12:00. Kokouspaikkana toimii juuri avattu ja täysin uudistettu Ravintola Loimiranta. Lounas tarjolla kello 11:30.

Verkostoitumisen ja päätöksenteon lisäksi kuulemme ytimekkään puheenvuoron aiheesta: ”Mitä jokaisen yritysjohtajan tulisi tietää tekoälystä”. Puheenvuoron meille pitää Silo.ai:n perustajajäsen Ville Hulkko.

Kauppakamarin syyskokous on erinomainen verkostoitumistilaisuus, sillä paikalla on monipuolisesti jäsenistöämme, hallituksen jäseniä ja puheenjohtajistoa. Määrämuotoiset asiat ovat vain yksi osa kokousta. Suosittelemme lämpimästi osallistumista!

Tervetuloa!

Esityslista
Kokouksen avaus
Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus