Loimaan seudun yritysyhteistyöverkosto

Loimaan kauppakamariosaston organisoima Loimaan seudun yritysyhteistyöverkosto järjestetään 4.5. kello 9:00 –10:30 Teams-etätoteutuksena.

Tilaisuuden aiheena on markkinointi, mitä se on ja miten sitä käytännössä tehdään. Jaetaan yhdessä kokemuksia digimarkkinoinnista, brandeista ja tuotemerkkien IP:sta. Tapaamisen fasilitoijana toimii Tero Järvinen Nordic Traction Oy:sta.

Tervetuloa mukaan jakamaan kokemuksia, oivalluksia ja parhaita käytäntöjä verkostoon!

4.5.
Tapahtumaluokka: