Loimaan seudun yritysyhteistyöverkosto

9.12.2020 klo 10:00 - 11:00

Loimaan seudun yritysyhteistyöverkosto aloittaa toimintansa

• Loimaan kauppakamariosaston organisoima epävirallinen keskustelufoorumi seudun yrityselämän ja toimijoiden kesken
      • Kokoontumisia noin neljä kertaa vuodessa
      • Jäsenyritysten edustajat tervetulleita mukaan verkostoon
      • Keskustellaan ja sparraillaan alustuksen pohjalta ajankohtaisista teemoista, esimerkiksi: tuotannon tehostaminen, yritysturvallisuus, tuotekehitys, osaamisen kehittäminen, myynnin kehittäminen jne.
      • Yritysten vastuuhenkilöt/toimitusjohtajat voivat välittää yritysyhteistyöverkoston kutsua teemasta riippuen sopivaksi katsomalleen henkilölle yrityksessä (esim. markkinoinnista, tuotannosta tai henkilöstöasioista vastaavalle)

Lämpimästi tervetuloa mukaan tutustumaan Loimaan seudun yritysten edustajiin ja keskustelemaan ajankohtaisista teemoista!

9.12.2020
Tapahtumaluokka: