Manchester – Sopimus-, vero- ja työoikeusseminaari 4. – 7.10.2019

4.10. klo 08:00 - 7.10. klo 22:30

Onko Lontoo jo nähty? Mitä jos vaihteeksi matkustaisit Manchesteriin?

Helsingin seudun kauppakamari järjestää pidennetyn viikonlopun kestävän, tehokkaan seminaarin Manchesterissa. Seminaarissa käsitellään ajankohtaisia sopimus-, vero- ja työoikeuden aiheita. Työsopimuslaki muuttuu 1.7.2019 ja pienten työnantajien mahdollisuudet työntekijän irtisanomiseen helpottuvat ja vuosilomalakiin on tullut muutoksia 1.4.2019 alkaen. GDPR on ollut voimassa reilun vuoden, mitä käytäntö on opettanut? Miten uuden hallituksen verolinjaukset vaikuttavat yrityksen arkeen?

Asiantuntijoina matkalla: asianajaja Tomi Merenheimo, Asianajotoimisto Magnusson Oy, veroasiantuntija Jukka Koivumäki ja lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari. Kaikki asiantuntijat ovat kokeneita luennoitsijoita ja he ovat saaneet loistavaa palautetta aikaisemmilta seminaarimatkoilta.

Oheisohjelmana jalkapalloa. Hankimme jalkapallosta kiinnostuneille liput Englannin valioliigan otteluun. Kesäkuun lopussa julkaistaan syksyn otteluaikataulut, jolloin tiedämme pelaako viikonloppuna Manchester United vai Manchester City. Otteluliput eivät sisälly seminaarin hintaan.

Paikkoja on rajoitetusti, toimi siis nopeasti!

Helsingin seudun kauppakamarin matkanjohtaja:
Ulla Rossi. Kysy lisää: ulla.rossi@helsinki.chamber.fi, puh 0405217620

Vastuullinen matkanjärjestäjä: