Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Manchester – Sopimus-, vero- ja työoikeusseminaari 4. – 7.10.2019

4.10.2019 klo 08:00 - 7.10.2019 klo 22:30

Onko Lontoo jo nähty? Mitä jos vaihteeksi matkustaisit Manchesteriin?

Helsingin seudun kauppakamari järjestää pidennetyn viikonlopun kestävän, tehokkaan seminaarin Manchesterissa. Seminaarissa käsitellään ajankohtaisia sopimus-, vero- ja työoikeuden aiheita. Työsopimuslaki muuttuu 1.7.2019 ja pienten työnantajien mahdollisuudet työntekijän irtisanomiseen helpottuvat ja vuosilomalakiin on tullut muutoksia 1.4.2019 alkaen. GDPR on ollut voimassa reilun vuoden, mitä käytäntö on opettanut? Miten uuden hallituksen verolinjaukset vaikuttavat yrityksen arkeen?

Asiantuntijoina matkalla: asianajaja Tomi Merenheimo, Asianajotoimisto Magnusson Oy, veroasiantuntija Jukka Koivumäki ja lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari. Kaikki asiantuntijat ovat kokeneita luennoitsijoita ja he ovat saaneet loistavaa palautetta aikaisemmilta seminaarimatkoilta.

Oheisohjelmana jalkapalloa. Hankimme jalkapallosta kiinnostuneille liput Englannin valioliigan otteluun. Kesäkuun lopussa julkaistaan syksyn otteluaikataulut, jolloin tiedämme pelaako viikonloppuna Manchester United vai Manchester City. Otteluliput eivät sisälly seminaarin hintaan.

Paikkoja on rajoitetusti, toimi siis nopeasti!

Helsingin seudun kauppakamarin matkanjohtaja:
Ulla Rossi. Kysy lisää: ulla.rossi@helsinki.chamber.fi, puh 0405217620

Vastuullinen matkanjärjestäjä:
Elämysmatkat

 

Järjestäjä

Helsingin seudun kauppakamari

Tapahtumapaikka

Manchester
Iso-Britannia + Google Map

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy