Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Mentorointia pk-yrityksille kansainvälistymiseen ja kasvuun

15.4. klo 00:00

Maksutonta yrityskohtaista sparrausta Nestoreilta

Aika: keskiviikkona 15.4.2020 (1½ tunnin mittainen alkukeskustelu erikseen sovittavan aikataulun mukaan)
Paikka: Turun kauppakamari, Puolalankatu 1, 20100 Turku.

Kaipaatko ajatustenvaihtoa ja konkareiden näkemyksiä yrityksesi kansainvälistymiseen ja kasvuun liittyen?

Pk-yritysten mentorointipäivässä kuusi ensin ilmoittautunutta yritystä tapaa kullekin yritykselle parhaiten sopivat Nestorit 1½ tunnin mittaisessa alkukeskustelussa ja saa mahdollisuuden jatkaa sparrausta päivän mittaisessa NestorKlinikassa myöhemmin. Molemmat tapaamiset ovat maksuttomia.

NestorPartners ry on kokeneiden yritysjohtajien yhteisö, jonka jäsenet toimivat elinkeinoelämän ja yhteiskunnan tehtävissä, hallituksen jäseninä, liiketoiminnan asiantuntijoina ja johdon mentoreina. Nestoreilla on monipuolinen ja laaja kokemus kansainvälisistä hankkeista eri aloilla. He ovat hoitaneet asiantuntija- ja neuvonantajatehtäviä useissa vienti- ja tuontihankkeissa EU-maissa, Venäjällä, Itä-Euroopassa, USA:ssa, Lähi-idässä, Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa.

Ohjelma

  1. Pk-yritysten mentorointipäivässä 15.4. käydään 1½ tunnin mittainen luottamuksellinen alkukeskustelu yrityksen tarpeista koskien erityisesti kansainvälistymistä.
  2. Alkukeskustelun jälkeen yrityksille tarjotaan mahdollisuus yhden päivän kestävään maksuttomaan NestorKlinikkaan erikseen sovittavana ajankohtana. Klinikalla Nestorit tutustuvat yritykseen ja arvioivat alkukeskustelussa sovitun mukaisesti yrityksen kansainvälistymiseen liittyviä riskejä, mahdollisia vaihtoehtoja ja kehittämiskohteita.  Nestorit laativat klinikan jälkeen lyhyen kirjallisen raportin yritykselle.

NestorKlinikan jälkeen yritys voi halutessaan keskustella myös maksullisesta jatkotyöskentelystä Nestoreiden kanssa. Tässä yhteistyössä voidaan hyödyntää esimerkiksi Business Finlandin innovaatioseteliä, Explorer-rahoitusta tai hakea muuta vastaavaa yritystukea.

Lisätietoa pk-yritysten mentorointipäivästä:
asiakkuuspäällikkö Miro Laaksonen
p. 045 133 5586
miro.laaksonen@kauppakamari.fi

Lisätietoa Nestoreista: www.nestorpartners.org

Tiedot

Päivämäärä:
15.4.
Aika:
00:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Turun kauppakamari
Puolalankatu 1
Turku, 20100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
02 2743 400

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy