Microsoft Teams ja tiimien hallinta

Office 365 Teams ja tiimien hallinta

Teamsin tiimillä pitää olla joku ylläpitämässä sitä ja tämä kurssi tekee sinusta tuon henkilön. Koulutuksessa opit luomaan tiimejä, määrittämään tiimin jäsenet ja hallinnoimaan tiimin asetuksia. Opit myös miten tiimille luodaan kanavia ja välilehtiä ja miten tiimin asetuksia määritetään.

Koulutus on tarkoitettu niille jotka toimivat tiimiensä omistajina tai haluavat ryhtyä sellaisiksi. Koulutus edellyttää Teamsin perusteiden hallintaa.

Koulutuksessa käytetään Teams-sovelluksen uusinta versiota.

Asiantuntijana toimii Juhana Liesimaa, Wistec Training Oy. Liesimaa on erikoisosaaja Office-aiheissa ja hänen mukaansa tempaavat koulutukset saavat aina innostuneen vastaanoton. Viimeisten 5 vuoden aikana hänen koulutukset ja konsultoinnit ovat lähinnä koskeneet Excelin BI työkaluja ja Power BI:ta.

Juhanan monipuolinen yli 20 vuoden kokemus eri toimialojen ja yritysten koulutuksista ja asiantuntijapalveluista tuo rautaisen näkemyksen Office- ja BI-työkalujen hyödyntämiseen yrityselämässä.

Hän on toiminut asiantuntijana lukuisissa eri tiedonanalysointiprojekteissa ja tehnyt eri kokoisille yrityksille räätälöityjä ratkaisuja Excelin ja Power BI:n avulla.

Muistathan ottaa koulutukseen mukaan oman koneesi!

OHJELMA:

klo 12.45-13  Ilmoittautuminen (myös aamupäivän koulutukseen osallistuneille lounas klo 12-13)

klo 13.00

Teamsin edistyneet ominaisuudet
– Miten Teams ja SharePoint liittyvät toisiinsa
– Tiimin SharePoint-sivulle pääsy
– SharePointin toiminnot joita et löydä Teamsistä

Tiimien luominen ja määrittely
– Uuden tiimin luominen
– Vapaasti liityttävä vai yksityinen tiimi
– Tiimin luominen Office 365-ryhmästä
– Tiimin luominen toisen tiimin perusteella
– Käyttäjien lisääminen ja omistajaksi määritys tiimin luonnin aikana

Tiimin hallinta
– Tiimin perustietojen muuttaminen ja päivitys
– Tiimin asetuksiin pääsy
– Tiimin profiilikuvan määrittely
– Tiimin jäsenten ja vieraiden käyttöoikeudet
– Tiimin toimintojen rajoittaminen

Tiimin jäsenet
– Jäsenten lisääminen tiimiin tai tiimistä poistaminen
– Omistajaksi ylentäminen
– Liittymiskoodin luominen tiimille

Tiimin kanavat
– Uusien kanavien luominen tiimille
– Kanavien poistaminen ja palauttaminen
– Mistä löydät poistetun kanavan tiedostot

Välilehdet
– Välilehtien luominen tiimille
– Perusvälilehdet: tiedostot ja www-sivut
– Sovelluksia välilehdiksi: Planner, Forms ja Wiki
– SharePoint-sisältö näkyviin välilehtenä: sivustot ja tiedostokirjastot
– Kolmansien osapuolten sovellukset välilehdiksi

Sovellukset ja botit
– Miten asennat tiimille uusia sovelluksia tai botteja
– Botin käyttö kanavalla
– Ilmoitukset kanavalle liittimillä
– Sovellusten, bottien ja liittimien käytöstä poistaminen

klo 16.00     Koulutus päättyy (iltapäiväkahvi n. klo 14.15)

Osallistumismaksu:

Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 280 € + alv 24 %, normaalihinta 405 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto ja iltapäiväkahvitarjoilu. Laskutamme maksun jälkikäteen.

HUOM! Mikäli osallistut myös aamupäivän Microsoft Teams peruskäyttäjälle -koulutukseen, molempien koulutusten yhteishinta jäsenille 430 € + alv 24 %, normaalihinta 630 € + alv. Hintaan sisältyy lounas.

Lisätietoa koulutuksesta:

Koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen: ke 5.2.2020 mennessä

(Aamupäivän peruskäyttäjä -koulutukseen voit ilmoittautua TÄSTÄ)

Peruutusehdot:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista koulutuksista perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen koulutusta ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti. Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö.

12.2.
Tapahtumaluokat: