Microsoft Teams peruskäyttäjälle

OFFICE 365 Teams

Office 365 Teams kokoaa useita eri palveluita kokonaisvaltaiseksi viestinnän keskukseksi. Teamsin kautta viestit pikaviesteillä ja yhteisissä keskustelukanavissa, pidät Online-palaverit ja hallinnoit materiaalit kokousasiakirjoista tehtävälistoihin.

Tässä koulutuksessa perehdytään Teams palvelun käyttöön. Käymme läpi viestinnän kahden kesken, ryhmissä ja tiimeissä sekä käsitteellisellä tasolla että konkreettisesti. Perehdymme Online palaverien järjestämiseen sekä sisäisesti pikakokouksina että Outlook kutsujen kautta. Tutustumme myös Teamsin laajoihin yhteiskäyttömahdollisuuksiin Office 365 ympäristössä ja kolmannen osapuolen sovellusten kautta.

Kenelle: Koulutuksessa hyödynnetään Office 365 ympäristöä. Osallistujalta toivotaan tietotekniikan perustaitoja.

Koulutus vaatii Office vaatii Office 365 ympäristön.

Asiantuntijana toimii Juhana Liesimaa, Wistec Training Oy. Liesimaa on erikoisosaaja Office-aiheissa ja hänen mukaansa tempaavat koulutukset saavat aina innostuneen vastaanoton. Viimeisten 5 vuoden aikana hänen koulutukset ja konsultoinnit ovat lähinnä koskeneet Excelin BI työkaluja ja Power BI:ta.

Juhanan monipuolinen yli 20 vuoden kokemus eri toimialojen ja yritysten koulutuksista ja asiantuntijapalveluista tuo rautaisen näkemyksen Office- ja BI-työkalujen hyödyntämiseen yrityselämässä.

Hän on toiminut asiantuntijana lukuisissa eri tiedonanalysointiprojekteissa ja tehnyt eri kokoisille yrityksille räätälöityjä ratkaisuja Excelin ja Power BI:n avulla.

Muistathan ottaa koulutukseen mukaan oman koneesi!

OHJELMA:

klo 8.45-9     Ilmoittautuminen ja aamukahvi

klo 9.00

Teams selaimessa ja sovelluksena
– Löytyykö seliamesta kaikki samat ominaisuudet kuin työpöydältä?
– Teams mobiilisti

Tiimiviestintää Teamsissä
– Mikä on Teams? Teams palvelun esittely.
– Miten viestin kanavissa ja Chatissä? Viestinnän työkalut.
– Miten pidän kokouksen? Kokouskutsun luominen ja kokouksen pitäminen Teamsin kautta.

Tiimit ja kanavat
– Miten luon uuden tiimin? Tiimin luominen ja käyttäjien hallinta.
– Voiko tiimillä olla useita kanavia? Kanavien luominen ja tehokas käyttö.
– Mitä automatiikkaa kanavaan voi
luoda? Kanavien liitännäiset.
– Voinko kutsua ulkopuolisia käyttäjiä Teamsiin? Ulkopuolisten käyttäjien oikeudet.

Teamsin yhteiskäyttöiset palvelut
– Mitä palveluita Teamsiin saa kytkettyä?
– Tiedostot SharePointissa.
– Tehtävien hallinta Plannerin avulla.
– OneNote muistikirja tiimityössä.

klo 12.00       Koulutus päättyy     (huom, mikäli osallistut myös iltapäivän koulutukseen, lounas klo 12-13)

Osallistumismaksu:
Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 280 € + alv 24 %, normaalihinta 405 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto ja ohjelman mukaiset tarjoilut. Laskutamme maksun koulutuksen jälkeen.

HUOM! Osallistu myös iltapäivän Microsoft Teams ja tiimien hallinta -koulutukseen: saat nämä kaksi yhteishintaan 430 € (kauppakamarin jäsenhinta) tai 630 € (ei-jäsenhinta). Yhteishintaan sisältyy lounas (klo 12-13). Ilmoittautuminen kumpaankin erikseen.

Lisätietoa koulutuksesta:
Koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen: ke 5.2.2020 mennessä

(Ilmoittaudu iltapäivän Microsoft Teams ja tiimien hallinta -koulutukseen TÄSTÄ)

Peruutusehdot:

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista koulutuksista perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen koulutusta ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti. Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö.

12.2.
Tapahtumaluokat: