Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Miten suojata yrityksen luottamuksellista tietoa?

28.3. klo 08:30 - 10:00

Tervetuloa Asianajotoimisto Magnussonin ja Turun kauppakamarin järjestämään aamukahvitilaisuuteen torstaina 28.3 klo 8.30 – 10.00. Tilaisuus järjestetään Grundlagessa, osoitteessa Kristiinankatu 1 C.

Magnusson on kansainvälinen liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto, joka toimii 8 eri maassa. Suomen toimistot sijaitsevat Turussa, Tampereella ja Helsingissä. Magnussonilla työskentelee noin 200 lakimiestä, joista 30 Suomessa.

Tilaisuuden ohjelma

MITEN SUOJATA YRITYKSEN LUOTTAMUKSELLISTA TIETOA?

Liikesalaisuuden loukkaustilanne voi pahimmillaan johtaa yrityksen taloudellisen arvon laskuun. Onko yrityksesi liikesalaisuuksilla tarvittava suoja? Miten puuttua loukkauksiin?

Näistä asioista keskustelemme käytännönläheisesti aamukahvitilaisuudessa. Tilaisuuden esitys sisältää Magnussonin asiantuntijan puheenvuoron (30 minuuttia) ja avoimen keskustelun osallistujien kanssa (30 minuuttia).

Tilaisuuden asiantuntija

Niina Palaja, asianajaja, osakas

Niinan osaamisalueita ovat riidanratkaisu, yhtiöoikeus, sopimusoikeus ja työoikeus. Riidanratkaisun alalla hänellä on kokemusta laajoista oikeudenkäynneistä ja välimiesmenettelyistä sekä sovittelusta. Hän toimii Magnussonin Turun toimiston vastaavana partnerina.

Tiedot

Päivämäärä:
28.3.
Aika:
08:30 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Grundlage
Kristiinankatu 1 C
Turku, 20100
+ Google Map

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2019. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy