Livestream: Tilinpäätös, veroilmoitus ja verotuksen toimittaminen

Tulojen, menojen, varallisuuden ja tulolähteiden käsittelyn erot kirjanpidossa ja verotuksessa ovat joissakin tapauksissa merkittäviä. Jo kirjanpitoa tehtäessä on otettava huomioon tilinpäätökseen ja verotukseen vaikuttavat asiat.

Tilinpäätöksen valmistuttua käymme läpi osakeyhtiön verotettavan tulon laskemista ja veroilmoituksen täyttämisen ongelmakohtia. Veroilmoitusta käydään läpi todellisten lukujen kanssa esimerkkiyritystä käyttäen. Verotusmenettelyä seuraamme verotuksen päättymiseen saakka. Myös mahdolliset muutoksenhaut ja verotuksen oikaisut käydään läpi.

Ohjelmassa mm.:

• Käytännön kirjanpidossa huomioitavat verosäännökset
  • Tilinpäätöksen laatiminen
  • Tuloslaskelman erät veroilmoituksessa
  • Tase-erät kirjanpidossa ja verotuksessa
  • Verotettavan tulon laskelma
  • 6B-lomake ja yleisimmät liitelomakkeet
  • Verotuksen toimittaminen

Tule päivittämään tietosi koulutukseen!

Helsingin seudun kauppakamari

(Livestream)