Myynnin valmennusohjelma

24.8. klo 09:00 - 25.8. klo 16:00

Ammattilainen treenaa perusasioita jatkuvasti

Siksi rakensimme B2B-myyjän Priimusluokan, joka pureutuu myynnin keskeisiin vaiheisiin prospektoinnista kaupan päättämiseen ja seuraavan kaupan varmistamiseen.

Ja kyllä, ohjelman aikana teet töitä omien asiakkaittesi asioiden parissa. Tämä valmennus ei siis ole pois kallisarvoisesta työajastasi!

Jotta saisit osallistumisestasi täyden hyödyn, autamme sinua:

-tunnistamaan omat myyntiin liittyvät mahdollisuutesi ja kapeikkosi

-etsimään uusia asiakkaita ja syventämään olemassa olevia asiakkuuksia

-varmistamaan kaupallisen menestyksen asiakaskohtaamisissa sekä

-toimimaan tosiammattilaisen tavoin haastavassa markkinassa.

Kenelle?

Valmennusohjelma on tarkoitettu B2B-myyjille, jotka haluavat nousta seuraavalle tasolle, parantaa tulostaan, voittaa kauppoja ja pärjätä muita paremmin vallitsevassa markkinatilanteessa.

Koska?

-Kirjallinen ennakkotehtävä                                          elokuussa 2017

-Valmennus -25.8.2017

-Tulosklinkka ja Skype-sparraus 28.9.2017 klo 14-19

Valmentajana
toimii kokenut myynnin valmentaja ja myyjä Juuso Helokangas, jolla on pitkä kokemus omasta tuloksekkaasta B2B-myyntityöstä, myynnin ja markkinoinnin johtamisesta sekä lukuisista asiakashankkeista.

Lisätietoa valmennuksesta:

Juri Franska, Trainers´House
juri.franska@trainershouse.fi

Valmennuksen hinta:
Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 1700 €, normaalihinta 2200 € + alv 24 %. Hintaan sisältyvät myös majoitus ja ruokailut Villa Wolaxissa. Laskutamme maksun valmennuksen jälkeen.

Tarkemmat tiedot

Alkaa: