Naantalin Musiikkijuhlat kauppakamarin jäsenille

Naantalin Musiikkijuhlat soi jälleen alkukesän aurinkoisissa tunnelmissa 5.–16.6.2018.

Arto Noraksen suunnittelema upea ohjelma sisältää kauneinta kamarimusiikkia, komeita orkesterivierailuja, kymmenittäin huipputaiteilijoita Suomesta ja maailmalta, viidennet Naantalin Lasten Musiikkijuhlat, risteilyn Seilin saarelle ja paljon muuta.

Kutsumme Turun kauppakamarin jäsenyritykset lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan kanssamme musiikin tähtihetkistä Naantalin Luostarikirkossa torstaina 14.6. klo 19, ja sitä ennen herkullisesta tapaslautasesta ravintola Snickarissa (Mannerheiminkatu 2, www.snickari.fi) klo 17.30 alkaen. Illan konsertissa esiintyy irlantilainen huippukamariorkesteri Camerata Ireland pianisti-kapellimestarinsa Barry Douglasin johdolla. Ohjelmassa on mm. W.A. Mozartin ja Felix Mendelssohnin musiikkia. Ohjelmatiedot ja taiteilijaesittelyt löytyvät osoitteesta www.naantalinmusiikkijuhlat.fi.

Naantalin Musiikkijuhlat tarjoaa kaikille Turun kauppakamarin jäsenyrityksille koko musiikkijuhlapaketin jäsenetuhintaan á 85 euroa (+alv 24%), joka sisältää konsertin sekä tapaslautasen ja lasillisen viiniä.

Tule yksin, kaksin tai kokoa ryhmä vaikka yrityksesi asiakkaita, henkilökuntaa yms. ja lähtekää mukaan nauttimaan upeasta musiikista, hyvästä ruoasta ja parhaasta seurasta kesäiseen Naantaliin!

Ilmoittaudu yhteiseen iltaamme 18.5. mennessä. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa toimia nopeasti. Viimeisen ilmoittautumispäivän 18.5. jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallitumismaksun kokonaisuudessaan.

Lämpimästi tervetuloa Naantaliin, jossa aurinko ja tähdet kohtaavat!

Tarkemmat tiedot

14.6.