Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Naantalin Musiikkijuhlat kauppakamarin jäsenille

14.6.2018 klo 17:30 - 21:00

Naantalin Musiikkijuhlat soi jälleen alkukesän aurinkoisissa tunnelmissa 5.–16.6.2018.

Arto Noraksen suunnittelema upea ohjelma sisältää kauneinta kamarimusiikkia, komeita orkesterivierailuja, kymmenittäin huipputaiteilijoita Suomesta ja maailmalta, viidennet Naantalin Lasten Musiikkijuhlat, risteilyn Seilin saarelle ja paljon muuta.

Kutsumme Turun kauppakamarin jäsenyritykset lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan kanssamme musiikin tähtihetkistä Naantalin Luostarikirkossa torstaina 14.6. klo 19, ja sitä ennen herkullisesta tapaslautasesta ravintola Snickarissa (Mannerheiminkatu 2, www.snickari.fi) klo 17.30 alkaen. Illan konsertissa esiintyy irlantilainen huippukamariorkesteri Camerata Ireland pianisti-kapellimestarinsa Barry Douglasin johdolla. Ohjelmassa on mm. W.A. Mozartin ja Felix Mendelssohnin musiikkia. Ohjelmatiedot ja taiteilijaesittelyt löytyvät osoitteesta www.naantalinmusiikkijuhlat.fi.

Naantalin Musiikkijuhlat tarjoaa kaikille Turun kauppakamarin jäsenyrityksille koko musiikkijuhlapaketin jäsenetuhintaan á 85 euroa (+alv 24%), joka sisältää konsertin sekä tapaslautasen ja lasillisen viiniä.

Tule yksin, kaksin tai kokoa ryhmä vaikka yrityksesi asiakkaita, henkilökuntaa yms. ja lähtekää mukaan nauttimaan upeasta musiikista, hyvästä ruoasta ja parhaasta seurasta kesäiseen Naantaliin!

Ilmoittaudu yhteiseen iltaamme 18.5. mennessä. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa toimia nopeasti. Viimeisen ilmoittautumispäivän 18.5. jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallitumismaksun kokonaisuudessaan.

Lämpimästi tervetuloa Naantaliin, jossa aurinko ja tähdet kohtaavat!

Tiedot

Päivämäärä:
14.6.2018
Aika:
17:30 - 21:00
Tapahtumaluokka:

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2019. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy