Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Omistajanvaihdosseminaari – Mikä on yritykseni arvo?

13.11.2019 klo 09:00 - 12:00

Mietityttääkö sinua yrityksesi arvo? Mitä hyötyä yrityksen arvon tietämisestä ja seuraamisesta on yritystoiminnan kehittämiselle ja yritysjärjestelyjen toteuttamiselle? Miten yrityksen arvo määräytyy ja mitkä tekijät siihen vaikuttavat? Miksi arvon kehittymistä ylipäätään kannattaa seurata? 

Yritys on usein yrittäjän säästölipas, jonka taloudellisen menestymisen varaan on laskettu odotuksia esim. eläketurvaan tai vapaa-ajan haaveiden toteuttamiseen liittyen. Harva yrittäjä kuitenkin oikeasti seuraa yrityksen arvon kehittymistä säännöllisesti tai kehittää yritystoimintaa siten, että yrityksen arvo kasvaa. Tässä tilaisuudessa pureudumme mm. seuraaviin kysymyksiin: mihin yrityksen arvo perustuu, miten arvon kehittymistä voi seurata ja miten arvoa voi kasvattaa?  

Tilaisuus on suunnattu erityisesti yrittäjille, jotka haluavat ymmärtää miten ja mistä yrityksen arvo muodostuu ja miten arvoa voi parantaa sekä yrittäjille, jotka miettivät omistajanvaihdosta tai ovat jo valmistelemassa yrityskauppaa tai sukupolvenvaihdosta. 

OHJELMA 

klo 9:00 Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu

Tilaisuuden avaus – Turun Kauppakamari  

Omistajanvaihdospalvelut Varsinais-Suomessa – Varsinais-Suomen Yrittäjät 

Yrityskauppaan valmistautuminen – PwC  

Miten yrityksen arvo vaikuttaa yrityksen ja yrityskaupan rahoittamiseen? – Liedon Säästöpankki 

Case: Mikko Nurminen, Kotisivukone (Acquired by Fonecta)  

Miten yrityksen arvo määritetään? – Suomen Yrityskaupat

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille varsinaissuomalaisille yrittäjille. Tilaisuudessa on mahdollista keskustella verkostomme asiantuntijoiden kanssa. Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia. 

Tiedot

Päivämäärä:
13.11.2019
Aika:
09:00 - 12:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Turun kauppakamari
Puolalankatu 1
Turku, 20100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
02 2743 400

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy