Omistajanvaihdoswebinaari: Mitä juuri nyt kannattaa tehdä

Koronan vuoksi käynnissä oleva poikkeuksellinen tilanne vaikuttaa myös yrityskauppamarkkinoilla. Mitä yrityksen myyjän tai yrityksen ostamisesta kiinnostuneen kannattaa juuri nyt tehdä? Tähän kysymykseen ja muihin ajankohtaisiin omistajanvaihdosaiheisiin keskitymme toukokuun omistajanvaihdoswebinaarissa.

Paneelikeskustelussa pureudumme mm. kysymyksiin:

• Haluaisin myydä/ostaa yrityksen, mitä juuri nyt kannattaa tehdä?
  • Miten voin valmistautua yrityskauppaan juuri nyt?
  • Mistä ostaja yritykselle tai yrityksen liiketoiminnalle löytyy?
  • Miten yrityksen arvo määritellään? Kuka sen määrittelee?
  • Kuinka paljon pitää olla omaa rahaa, jos on suunnitelmissa yrityksen ostaminen?

Paneelikeskusteluun osallistuvat:

• Maija Koivunen, Johtaja, yritysmyynti – Liedon Säästöpankki
  • Juha-Pekka Asuinmaa, Yritysvälittäjä – Suomen Yrityskaupat
  • Minna Oksa, Senior Manager – PwC
  • Jyrki Isotalo, Aluepäällikkö – Finnvera

Case-esittely: ”Miten meni omasta mielestä”

Ilmoittautumisen jälkeen saat webinaarialustalta (GoToTraining) sähköpostilinkin webinaariin osallistumiseen.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille varsinaissuomalaisille yrittäjille sekä yrityksen ostamisesta kiinnostuneille. Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Varsinais-Suomen Yrittäjien kanssa.

27.5.
Tapahtumaluokka: