Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Osakeyhtiön tilinpäätös

13.12.2018 klo 09:00 - 15:00

Osakeyhtiön tilinpäätös -koulutuksessa käsitellään merkittävimmät voimassa olevan uudistuneen kirjanpitolain säännökset ja niiden vaikutukset laadittaviin tilinpäätöksiin.

Käymme läpi käytännönläheisesti ja käytännön esimerkkejä sisältäen mm. yhtiön tuloslaskelmaa, tasetta ja rahoituslaskelman sisältöä sekä näihin eriin liittyen tärkeimpiä huomioon otettavia seikkoja. Myös tase-erien oikeamääräinen arvostaminen ja siten oikean ja informatiivisen tilinpäätöksen varmistaminen ovat päivän ohjhelmassa,  unohtamatta esim. osakeyhtiön verotusasioita, toimintakertomuksen laadintaan liittyviä säännöksiä  ja liitetietojen merkitystä tilinpäätöksessä.

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille varmuutta siitä, että yrityksen tilinpäätös on laadittu asianmukaisesti ja se täyttää niin yrityksen omistajien, viranomaisten kuin muidenkin sidosryhmien siihen kohdistamat tarpeet voimassa olevan tilinpäätösnormiston näkökulmasta.

Kouluttajana toimii KHT Henry Kampman, joka toimii osakkaana Revisium Oy:ssä. Hänellä on pitkäaikainen kokemus tilinpäätöksiin ja niiden liittyvien kysymysten kouluttamisesta. Lisäksi aikaisemmassa työssään hän on toiminut taloushallinnon johtotehtävissä. Kouluttajan saamissa palautteiden perusteella koulutustilaisuudet ovat olleet erittäin käytännön läheisiä, ajankohtaisiin asioihin pureutuvia ja osallistujien ammattitaitoa kehittäviä.


OHJELMA

klo 8.45-9 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

klo 9

*Kirjanpitolain merkittävimmät säännökset ja niiden vaikutus tilinpäätöksen laatijalle
*Tuloslaskelman ja taseen sisältö ja niihin liittyvät arvostus- ja esittämistavat tilinpäätöksessä
*Rahoituslaskelman laadintavelvollisuus ja sen tuottaman informaation merkitys yritykselle
*Osakeyhtiön verotus ja vähennysoikeudet verotuksessa
*Toimintakertomuksen laadinta ja sen sisältö
*Yrityksen liitetiedot ja niiden merkitys tilinpäätöksen antaman oikeiden ja riittävien tietojen kannalta
*Kirjanpitolautakunnan tuoreimmat yleisohjeet ja lausunnot

klo 15       Koulutus päättyy (lounas klo 11-12, iltapäiväkahvi klo 13.30)

 

Osallistumismaksu:
Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 370 € + alv 24 %, normaalihinta 540 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto ja ohjelman mukaiset tarjoilut. Laskutamme maksun koulutuksen jälkeen.

Lisätietoa koulutuksesta:
Koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen: pe 7.12. mennessä


Peruutusehdot:

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista koulutuksista perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen koulutusta ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti. Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö.

Tiedot

Päivämäärä:
13.12.2018
Aika:
09:00 - 15:00
Tapahtumaluokka:
Ilmoittaudu:
https://www.lyyti.fi/preview/Osakeyhtion_tilinpaatos_3921

Järjestäjä

Turun kauppakamarin koulutus
Puhelin:
02 274 3411
Sähköposti:
koulutus@turku.chamber.fi

Tapahtumapaikka

Turun kauppakamari
Puolalankatu 1
Turku, 20100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
02 2743 400

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy