Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Osakeyhtiön tilinpäätös

17.12.2019 klo 09:00 - 15:00

Tervetuloa käytännönläheiseen koulutukseen, jossa käsitellään merkittävimmät kirjanpitolain säännökset ja niiden vaikutukset laadittaviin tilinpäätöksiin. Sähköisen taloushallinnon merkitys ja sen hyödyntäminen korostuu entisestään, mutta merkittävä asia informatiivisen ja laadukkaan tilinpäätöksen kannalta on nykyäänkin tilinpäättäjän oma vahva ammattitaito.

Päivän aikana käsitellään ja analysoidaan esimerkkien avulla yhtiön tuloslaskelmaa, taseen ja rahoituslaskelman sisältöä sekä näihin eriin olennaisesti liittyviä seikkoja, joita tilitoimistojen sekä yrityksen johdon ja yrityksen taloudesta vastaavien tulee ottaa huomioon tilinpäätöstä laatiessaan. Tässä yhteydessä käydään läpi esimerkkiyhtiön tuloslaskelma, tase ja rahoituslaskelma ja analysoidaan samalla, mitä tilinpäätös todellisuudessa kertoo yrityksen taloustilanteesta omistajille, rahoittajille ja tilinpäätöksen laatijalle.

Käsittelemme myös osakeyhtiön verotukseen liittyviä seikkoja sekä käytössä olevat tuloksenjärjestelymahdollisuudet.  Lisäksi selvitetään osakeyhtiön toimintakertomuksen laadintaan liittyvät olennaiset säännökset sekä liitetietojen merkitys asianmukaisen tilinpäätöksen laatimisessa.  Päivän tavoitteena on antaa osallistujille varmuutta siitä, että yrityksen tilinpäätös on laadittu asianmukaisesti ja että se täyttää niin yrityksen omistajien, viranomaisten kuin muidenkin sidosryhmien siihen kohdistamat tarpeet voimassa olevan tilinpäätösnormiston mukaisesti.

Koulutuksen asiantuntijana on KHT Henry Kampman, joka toimii osakkaana Revisium Oy:ssä. Hänellä on pitkäaikainen kokemus tilinpäätöksistä ja niihin liittyvien kysymysten kouluttamisesta. Lisäksi aiemmassa työssään hän on toiminut taloushallinnon johtotehtävissä.  Henryn saamien palautteiden perusteella hänen koulutustilaisuutensa ovat olleet erittäin käytännönläheisiä, ajankohtaisiin asioihin pureutuvia ja osallistujien ammattitaitoa kehittäviä.


OHJELMA

klo 8.45-9      Ilmoittautuminen ja aamukahvi

klo 9.00

  • Kirjanpitolain merkittävimmät säännökset ja niiden vaikutus tilinpäätöksen laatijalle
  • Tuloslaskelman ja taseen sisältö ja niihin liittyvät arvostus- ja esittämistavat tilinpäätöksessä
  • Rahoituslaskelman laadintavelvollisuus ja sen tuottaman informaation merkitys yritykselle
  • Osakeyhtiön verotus ja vähennysoikeudet verotuksessa
  • Toimintakertomuksen laadinta ja sen sisältö
  • Yrityksen liitetiedot ja niiden merkitys tilinpäätöksen antaman oikeiden ja riittävien tietojen kannalta
  • Kirjanpitolautakunnan tuoreimmat yleisohjeet ja lausunnot

klo 15            Koulutus päättyy (lounas klo 11-12, iltapäiväkahvi klo 13.30)

 

Osallistumismaksu:
Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 370 € + alv 24 %, normaalihinta 540 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto ja ohjelman mukaiset tarjoilut. Laskutamme maksun jälkikäteen.

Lisätietoa koulutuksesta:
Koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen: ti 10.12. mennessä


Peruutusehdot:

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista koulutuksista perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen koulutusta ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti. Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö.

Tiedot

Päivämäärä:
17.12.2019
Aika:
09:00 - 15:00
Tapahtumaluokat:
,
Ilmoittaudu:
https://www.lyyti.in/osakeyhtiontilinpaatostku

Järjestäjä

Turun kauppakamarin koulutus
Puhelin:
02 274 3411
Sähköposti:
koulutus@turku.chamber.fi

Tapahtumapaikka

Turun kauppakamari
Puolalankatu 1
Turku, 20100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
02 2743 400

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy