Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Palkitse vastuullisesti – tietoisku

18.8.2020 klo 08:30 - 09:30

Keskuskauppakamari järjestää henkilöstöpäättäjille suunnatun

Palkitse vastuullisesti -tietoiskun tiistaina 18.8.2020 klo 8.30

Ohjelmassa:

Keskuskauppakamarin johtava veroasiantuntija Emmiliina Kujanpää kertoo työntekijöille annettujen lahjojen verokohtelusta.

Lisäksi annamme vinkkejä ja ideoita ansiomerkeillä palkitsemiseen ja siihen, kuinka ansiomerkin luovutustilaisuuden voi toteuttaa nyt poikkeusaikoina, kun koronavirustilanteesta johtuen vuosittaisia perinteisiä juhlatilaisuuksia ei välttämättä yrityksissä järjestetä.

Huomasithan, että Keskuskauppakamarin ansiomerkeillä on uudet verkkosivut ja samalla ansiomerkkien sähköinen hakemuslomake on uudistunut.

Keskuskauppakamari järjestää tietoiskun Teams-verkkotapahtumana. Verkkotapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin tilaisuutta edeltävänä päivänä. Tietoiskun kesto on noin tunti.

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan Teams-tietoiskuun.

Tiedot

Päivämäärä:
18.8.2020
Aika:
08:30 - 09:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Keskuskauppakamari
Puhelin:
09 4242 6200
Sähköposti:
keskuskauppakamari@chamber.fi
Kotisivu:
http://kauppakamari.fi/

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams -virtuaalitilaisuus

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy