Palkitse vastuullisesti – tietoisku

Keskuskauppakamari järjestää henkilöstöpäättäjille suunnatun

Palkitse vastuullisesti -tietoiskun tiistaina 18.8.2020 klo 8.30

Ohjelmassa:

Keskuskauppakamarin johtava veroasiantuntija Emmiliina Kujanpää kertoo työntekijöille annettujen lahjojen verokohtelusta.

Lisäksi annamme vinkkejä ja ideoita ansiomerkeillä palkitsemiseen ja siihen, kuinka ansiomerkin luovutustilaisuuden voi toteuttaa nyt poikkeusaikoina, kun koronavirustilanteesta johtuen vuosittaisia perinteisiä juhlatilaisuuksia ei välttämättä yrityksissä järjestetä.

Huomasithan, että Keskuskauppakamarin ansiomerkeillä on uudet verkkosivut ja samalla ansiomerkkien sähköinen hakemuslomake on uudistunut.

Keskuskauppakamari järjestää tietoiskun Teams-verkkotapahtumana. Verkkotapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin tilaisuutta edeltävänä päivänä. Tietoiskun kesto on noin tunti.

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan Teams-tietoiskuun.

18.8.
Tapahtumaluokka: