Pörssi-ilta

torstai 14.11.2019 klo 17 – 19.15,
Kokouskeskus Mauno
, BioCity, Tykistökatu 6

Pörssi-illassa yleisöllä on mahdollisuus tutustua kolmeen suomalaiseen pörssiyhtiöön sijoituskohteena, niiden liiketoimintaan ja ylimpään johtoon. Lopuksi eturivin ekonomistin puheenvuoro valottaa talouden näkymiä. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki säästämisestä, sijoittamisesta ja talouden tilanteesta kiinnostuneet. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Tilaisuudessa esittäytyvät yhtiöt julkaistaan myöhemmin. Merkitsethän päivämäärän jo kalenteriisi.

Terveisin,

Pörssisäätiö ja Turun kauppakamari