Webinaari: POWER BI

20.3.2020 klo 12:30 - 14:30

KOULUTUS JÄRJESTETÄÄN WEBINAARINA

Microsoft Power BI on raportointi- ja analysointipalvelu, jonka avulla dataa voi yhdistellä helposti eri lähdejärjestelmistä. Koulutuksessa tutustutaan Microsoft Power BI -raportoinnin mahdollisuuksiin.

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään ja automatisoimaan raportointia Microsoftin Power BI:llä.

Kurssi edellyttää Windows-ympäristön ja Power BI desktop-sovelluksen (ilmainen).

Arja Kuukkanen

Kouluttajana konsultti Arja Kuukkanen, Powen Oy

Verkkokoulutukseen osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat sähköpostiin osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.

Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

klo 12.30

Power BI peruskäsitteet

Datan hakeminen

Tietomallin luonti

Raporttien koostaminen

Visualisointi

klo 14.30   Webinaari päättyy

Osallistumismaksu:
Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 180 € + alv 24 %, normaalihinta 270 € + alv 24 %.
Maksuun sisältyvät osallistuminen, materiaali ja tallennelinkki. Laskutamme maksun jälkikäteen.

HUOM! Osallistu myös aamupäivän Excel BI -POWERPIVOT -webinaariin – saat nämä kaksi koulutusta yhteishintaan 260 € + alv (kauppakamarin jäsenhinta) tai 420 € + alv (ei-jäsenhinta).

Lisätietoa koulutuksesta:
koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen webinaariin:

20.3.2020