Sääntömääräinen kevätkokous

Tervetuloa Turun kauppakamarin sääntömääräiseen kevätkokoukseen Turun kaupungintalolle!

Kevätkokouksessa puhujana on Helsingin tuleva pormestari Jan Vapaavuori, joka kertoo mm. kansainvälisen rahoituksen mahdollisuuksista yritysten kasvun tukemisessa.

Kauppakamarin kevät- ja syyskokoukset ovat erinomaisia verkostoitumistilaisuuksia, sillä paikalla ovat valtuuston lisäksi hallituksen jäseniä ja puheenjohtajistoa. Määrämuotoiset asiat ovat vain yksi osa kokousta. Pukukoodi on vapaa. Suosittelemme lämpimästi osallistumista!

Kokouksen jälkeen tarjolla on salaattibuffet.

Tarkemmat tiedot

11.5.