SHIFT Business Festival

29.8. - 30.8.

SHIFT on kaksipäiväinen businessfestivaali, joka kokoaa yhteen 3000 kävijää 29 -30.8 Ruissalon tapahtumatelakalle Turussa. Vuoden 2019 teema Shapeshifting Intelligence käsittelee laaja-alaisesti tulevaisuudenkuvia älykkyydestä ja sen sovelluksista liiketoiminnassa.

SHIFTissä tuodaan esiin, kuinka uusilla teknologialla ratkotaan tämän päivän suurimpia ongelmia.

Tapahtuma tuo yhteen tekoälyn kehittäjät, sen soveltajat eri teollisuudenaloilta ja startup- sekä teknologiayritysten innovaation ja osaamisen. Tapahtumapäivien ohjelma koostuu workshopeista, keynoteista, matchmakingistä ja rennosta festarimeiningistä, jossa voi kohdata myös yllätyksellistä taide-elämyksiä.

Turun kauppakamarin jäsenille liput etuhintaan

Turun kauppakamarin jäsenet voivat ostaa lippuja SHIFTiin 20% alennuksella.

Käytä ostaessasi koodia: KAUPPAKAMARI

Huomioithan, että saat alennuksen lipunoston loppuvaiheessa, kun kaikki tiedot on täytetty. Täytä koodi isoilla kirjaimilla kohtaan ’campaign code’. Alennus on voimassa kaikilla lipputyypeillä.

Tutustu lippuvaihtoehtoihin osoitteessa: theshift.fi/tickets

www.theshift.fi