SHIFT Business Webstival

27.10. - 28.10.

27.-28.10. järjestettävään kaksipäiväiseen SHIFT Business Webstival -päätapahtumaan on mahdollista osallistua sekä etänä virtuaaliympäristössä että paikan päällä. Tapahtumaan kokoontuu jälleen tuhansia yritysjohtajia ja liiketoiminnan kehittäjiä, jotka ovat kiinnostuneita uusien teknologioiden tukemasta älykkäästä liiketoiminnasta ja sen mahdollisuuksista.

Kaksipäiväinen ohjelma pureutuu älykkään liiketoiminnan kulmakiviin kuten talouskasvu ja kestävyys, muutoksen ennakointi ja liiketoiminnan resilienssi sekä inhimillisen pääoman vaaliminen ja innovaatiot. Ohjelma on sama virtuaalilipun ja on-site -lipun haltijoille. Ohjelma on osallistava ja tapahtuman matchmaking-työkalu kannustaa kohtaamisiin. Lavaohjelman, työpajojen ja fasilitoitujen keskusteluiden lisäksi lipunhaltijoilla on mahdollisuus hakea kahdenkeskisiin mentorointitapaamisiin puhujien kanssa.

Lavalle marssii kansainvälisiä ja kotimaisia asiantuntijoita oman alansa huipulta, kuten kestävien innovaatioiden professori ja kiertotalouden asiantuntija Jacqueline Cramer Utrechtin yliopistosta Hollannista, futuristi ja ennakoinnin asiantuntija Joana Lenkova, asiantuntija ja tutkija Risto E.J. Penttilä ja teknologian ja resilienssin asiantuntija Edward Anderson Maailmanpankista. Tutustu SHIFTin puhujiin tästä.

Festivaali järjestetään Vierailu- ja innovaatiokeskus Joessa Kupittaalla ja vaihtoehtoisesti virtuaalisessa ympäristössä. Osallistumiseen vaaditaan pääsylippu. Fyysiseen tapahtumaan myydään rajoitettu määrä lippuja, jotta SHIFT voi taata koronaviruksen kannalta turvallisen festivaalikokemuksen kaikille.

Turun kauppakamarin jäsenet saavat liput alennettuun hintaan koodilla: shift20kauppakamari

Koodi oikeuttaa 20% alennukseen SHIFT Virtual Passin ja SHIFT On-site Passin kulloisestakin hinnasta syyskuun loppuun saakka. Liput voi lunastaa osoitteesta: theshift.fi/tickets

Ideat jalostuvat keskustellessa ja uusia näkökulmia kuunnellessa. Erityisesti tällaisena poikkeuksellisena vuonna on arvokasta kokoontua yhteen, vaikka sitten kotitoimiston näytön ääressä. Nähdään SHIFTissä!

– Mari Männistö, SHIFTin toimitusjohtaja

Alkaa: