Sihteeri- ja Assistenttipäivät 2019 26.-27.9.2019 Tallinna

26.9. klo 16:30 - 27.9. klo 20:00

Huom! OIKEA LÄHTÖAIKA klo 9.30!

Syksyn ajankohtaisin tilaisuus sihteereille ja assistenteille Tallinnassa!

Pari päivää Tallinnassa on sopiva irtiotto arjesta. Saat hyvän ja energisen startin syksyyn. Tapaat kollegoita ja verkostoidut tehokkaasti.

Ohjelmassa mm.:

Mitä osaamista tulevaisuuden työ edellyttää?

Osaamismuotoilun työpajan tavoitteena on kirkastaa omia, henkilökohtaisia kehittymistavoitteita sekä löytää konkreettiset keinot osaamisen kehittämiseen erityisesti osana työtä. Muotoilun menetelmien avulla tunnistetaan henkilökohtaisia osaamistarpeita, keksitään luovia ratkaisuja sekä ideoidaan kokeiluja, joilla oppimista tapahtuu jokaisen oppijan arjessa.

Työpäivämuotoilijat Janne Kareinen ja Paula Helle, Workday Designers

Elämää digitalisaation kanssa – the happily ever after?

Digitalisaatio on tapahtunut ja organisaatiot on nyt digitalisoitu – vai onko sittenkään? Oletko ottanut kaiken hyödyn irti digitaalisista työvälineistäsi?

Senior Consultant Sari Soinoja, Sininen Meteoriitti Oy

Tärppejä vaikuttamiseen ja sujuvan esityksen pitämiseen

Miten valmistaudutaan tärkeään kohtaamiseen?

Miten teet viestistäsi muistettavan?

Miten elävöität sanomaasi?

Kielenhuollon ja viestinnän asiantuntija Taina Parviainen, Helsingin seudun kauppakamari

Halutessasi voit osallistua opastetulle kierrokselle Viru-hotellin 23. kerroksessa sijaitsevaan KGB-museoon. Museo on aikamatka neuvostoelämään ja on mielenkiintoinen ikkuna Viron historiaan. Museo on palkittu vuoden Matkailutekopalkinnolla vuonna 2011. Vierailulle on erillinen sitova ilmoittautuminen ja opastetun museokierroksen hinta on 15 euroa/hlö. Varmista paikkasi ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Palautetta aiemmista koulutuksista:

• ”Hyvät, monipuoliset luennot ja keskustelut.
  • ”Kokonaisuus oli taas niin hyvää asiaa!
  • ”Erinomainen kattaus ajankohtaisista aiheista. Hyvät puhujat.
  • ”Muiden kollegojen kohtaaminen ja irtiotto rutiineista. Virkistäytyminen ja tiedonsaaminen samassa paketissa. Kiitos järjestämisestä!

Sihteeri- ja Assistenttiseminaareilla on välitön ja rento tunnelma – tule ja koe itse!

Kumppanina: Cuckoo Workout ja Messukeskus

Tallinna